Az 5 legstílusosabb sztárpasi

2021. 03. 08.

A korábbi mozis korszakokban Alain Delon, Robert Redford, Richard Gere, Paul Newman számítottak a legstílusosabbnak.

Képernyőfotó 2021 03 08 10.01.37
Borítókép forrása: Youtube

Az ízlés elég tág határok között mozog, éppen ezért eltérő, hogy kinek milyen az ideálja. A stílus viszont egy megfoghatóbb dolog, és a férfiakat is különlegessé teszi, ha tudnak vele bánni. A stílus fogalmát nehéz lenne körülírni, de nagyjából mindenki „érzi”, hogy mit is takar. Sokszor megfoghatatlan, mint egy fűszer, ami ott van, érzed, elbűvöl, mégsem tudod megmondani konkrétan, mi is az.

A stílus egyrészt fakad az öltözködésből, hogy ki mennyire tudja összehangolni a személyiségét a ruháival, hogy tudja-e képviselni, visszatükrözni belső jegyeit a divat által. Mert ha valaki ebben jó, az eléri, hogy minden szem rászegeződjön. A stílus ugyanis a ruhákon túl feltételezi a belső magabiztosságot, a helyes önismeretet, akár egyfajta intellektust is. A stílussal felerősítjük a kisugárzásunkat, és megteremtjük a kémiát az arra fogékony emberekkel. A stílus tehát nem feltétlen azonos az eleganciával sem, vagy a csupa márkás és komoly ruhadarabbal. Ezen kritériumok alapján szerintünk ez az 5 pasi igazán stílusos.

Harry Styles

Kezdjük is azonnal egy atipikus példával, akinek már a neve is stílusos. A fiatal énekes merészen kísérletezik a divattal, a megjelenéssel, a gender semleges viseletekkel. Személyisége nyílt és vidám, dalai pedig pezsdítőek. És, ha valaki azt hinné, hogy ezzel csak a Z generáció lányai között van sikere, az téved. Harry általában nála 10-15 évvel idősebb hölgyekkel jár.

Jason Derulo

A nem tipikus stílust testesíti meg ő sem. Mégis, ha valaki ránéz, elindul egyfajta bizsergés. A tekintete, a tánca, a ruhái, a zenéi tökéletes összhangban vannak. Lezser pop stílusa ráerősít dalai hangulatára, és elementárisan sugárzik belőle a szexualitás.

David Beckham

Ő a klasszikus eleganciát és stílus képviseli. Ötvenes férfiként magabiztosságot, erőt, bizalmat sugároz. Négygyermekes apaként pedig tényleg mindenkit levesz a lábáról, ami köszönhető annak is, hogy bármennyire híres is, valahogy azt az érzetet kelti, hogy bárkivel képes lenne egy őszinte és kedves beszélgetésre.

Tom Hardy

Ő az a férfi, aki szmokingban és póló-farmerben is éppen olyan stílusos és ellenállhatatlan. Ezt pedig a belső kisugárzásával éri el. Nagyszerűen ért a divathoz, tudja mi áll jól neki, ugyanakkor olyan ügyek mellé áll, mint az állatvédelem. A külső és a belső összhangja teremti meg a kemény vonzalmunkat felé.

Ryan Gosling

A világ egyik fele imádja őt, a másik fele meg irigyli. Ryan Gosling sármja és stílusa mindenkit megbabonáz, mert egyszerre kölyökképű, mégis határozott és bizalmat sugárzó. Ryan is szereti a klasszikus, elegáns szetteket, ugyanakkor egy trikóban és shortban is mindenkit elbűvöl. Hát, még azok nélkül.