Barion Pixel A 24 éves Sydney Sweeney új frizurája a híres “Rachel-stílust” idézi meg a Jóbarátokból – Coloré

A 24 éves Sydney Sweeney új frizurája a híres “Rachel-stílust” idézi meg a Jóbarátokból

2022. 12. 21.

Annak idején Jennifer Aniston nyomán nők milliói kértek ehhez hasonlót a fodrászuktól, és az Eufória sztárjának, Sydney Sweeneynek is remekül áll az új szín.

Szőke, hosszú loboncát barna árnyalatúra cserélte Sydney Sweeney, akit leginkább az Eufóriából, A szolgálólány meséjéből és a Fehér Lótuszból ismerhetünk, de ő lesz a hamarosan készülő, új Barbarella film sztárja is. A bombázó Sydney már most igazi tini idolnak számít, a lányok példaképként tekintenek rá, a fiúk pedig a nyálukat csorgatják, amikor feltűnnek a képernyőn tökéletes idomai.

Sweeney a közösségi médiában most egy olyan lapozgatót osztott meg, melynek első képén még alig látható új frizurája a kalap miatt, a másodikon egy francia bulldog mosolyog ránk, a harmadik képen viszont már jól kivehető a kalap alól előtűnő új hajszín és vágás. A világosbarna alapba vegyülő szőke tincsek a Jóbarátok Rachelét idézik meg, ahogy a tépett, rétegezett forma is.

A Glen Coco Oropeza fodrász által készített frizura zseniálisra sikerült. Oropeza az Instagramon megerősítette, hogy a Wella Professionals hajfestéket használta Sweeney visszabarnulásához. A „Rachel” frizura modern felfogása most is virágzik. Az eredetit a Jóbarátok idején Chris McMillan készítette el Jennifer Anistonnak. Az emberek szerte a világon megőrizték az örökségét és a mai napig kedvelt stílus.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto

Aki pedig még többre vágyik Sydney Sweeney munkásságából, annak érdemes megnéznie egy 2021-es filmjét, ami sajnos alig kapott reklámot, pedig egy rendkívül csavaros, izgalmas, határokat feszegető és nyomasztó alkotás. Ez pedig a Kukkolók (The Voyeurs).

Forrás: cosmopolitan.com
Borítókép forrása: Northfoto