Barion Pixel Sydney Sweeney lehet a Sony Pictures új Barbarella filmjének főszereplője – Coloré

Sydney Sweeney lehet a Sony Pictures új Barbarella filmjének főszereplője

2022. 10. 15.

Az újabb képregény-adaptáció még korai fejlesztés alatt áll, eddig még nem hozták nyilvánosságra a rendező, a producer vagy az író személyét, de azt már tudni, hogy Sydney Sweeney lesz a produkció főszereplője.

Sydney Sweeney újabb nagy kihívás előtt áll, ugyanis legújabb szerepe minden eddiginél meglepőbb lesz.

A Barbarella egy 1968-ban készült sci-fi, amelyet Roger Vadim rendezett, Jean-Claude Forest azonos című francia képregénysorozata alapján. A film főszereplője anno Jane Fonda volt.

Barbarella, a szexi űrutazó az Egyesült Föld kormányának képviselője, akit Durand Durand tudós megkeresésére küldtek: ő egy olyan fegyvert hozott létre, amellyel elpusztíthatja akár az egész emberiséget. A Barbarella világa egyszerre izgalmas és erotikus, és ennek újraalkotására most méltó utódot találtak, Sydney Sweeney személyében.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto

Az ifjú és egyre sikeresebb színésznő kedden késő délután egy Instagram-bejegyzésben erősítette meg részvételét a Barbarella projektben. Az Eufória és a Fehér Lótusz sorozatok sztárja megosztott egy képet az eredeti 1968-as űropera plakátjából, a következő felirattal: „Ideje megmenteni az univerzumot”.

Sydney karrierje szépen ível felfelé, tehetsége pedig vitathatatlan, két Emmy-díjra is jelölték. A képregény-adaptáció újabb mérföldkő lehet munkásságában. A remake-hez Sweeny valóban tökéletes választás, hiszen bájait és hibátlan formáit már megcsodálhattuk a Netflixes sorozatban, biztosan nem okoz majd csalódást a pikáns űrmisszióban sem.

Barbarella
Forrás: Northfoto

A szépséges sztárt sokan a már említett sorozatokból ismerik, de ha ez nem lenne elég, már szépen gyarapodik filmjeinek listája is. Olyan alkotásokban láthattuk, mint A kukkolók, a Mekkora szívás!, a Volt egyszer egy… Hollywood, Az éjszaka fogai, az Éles tárgyak és a A nagybetűs kamaszkor.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto