Barion Pixel Olasz bob – így kell viselni 2023 őszi frizura trendjét – Coloré

Olasz bob – így kell viselni 2023 őszi frizura trendjét

2023. 08. 31.

A francia stílus örök kedvenc, ám idén egy olasz trend veszi át az uralmat a TikTok és az Instagram felett. Ez pedig nem más, mint az olasz bob.

A lazán elbűvölő olasz bob, akárcsak francia testvérei, elegáns és klasszikus, de ezúttal némi csavarral. A frizurát Simona Tabasco színésznő viselte A fehér lótusz legújabb évadában, majd a trendet olyan megasztárok is átvették, mint Hailey Bieber és Kourtney Kardashian Barker, így egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a 2023-as őszi frizuratrend.

Kourtney Kardashian
Forrás: Northfoto

Az olasz bob esetén a vágás kevésbé határozott, mint a normál bobnál, a teteje pedig finoman rétegzett. Ízlés kérdése, hogy van-e frufru vagy nincs, de a frizura különösen jól néz ki egy extra mély oldal választékkal, ami engedi előre esni a hajat, hogy nagyobb volument biztosítson. Elkészítése nem is olyan nehéz, de igényel némi odafigyelést.

Először válasszuk szét a hajat középen, és rögzítsük a helyére hajlakkal, majd várjunk egy kicsit. Ez nagyobb stabilitást biztosít a frizurának. Ezután az ujjainkkal vagy egy durva fésűvel készítsünk egy extra mély, egyenetlen oldalsó részt, választékot.

bob
Forrás: MEGA/Getty Images

Toljuk előre a hajat, lazán a homlokon, és kész is! Ez a titka annak, hogy ugyanazt a laza megjelenést érjük el, mint Hailey Bieber vagy Kourtney Kardashian Barker, mintha csak épp beletúrtunk volna a frizuránkba.

Az olasz bob kifejezetten előnyös azok számára, akik nem szeretnek sokat vacakolni a frizurával, és akik a természetesség hívei. Az olasz bobhoz elég egy kis cukor- vagy tengeri só spray, és lehet száraz hajon is kialakítani, vagy mosás után közvetlenül, hagyva, hogy a levegőn száradjon meg a rögzítő termékkel együtt.

Forrás: Vogue
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images
/divat/haj/olasz-bob/