Barion Pixel Így készíthetjük el Margot Robbie Barbie szőke hajszínét – Coloré

Így készíthetjük el Margot Robbie Barbie szőke hajszínét

2023. 08. 06.

Jacob Schwartz híres hajfestő specialista nemrég exkluzív részleteket árult el Margot Robbie tökéletes Barbie szőke árnyalatának megalkotásáról.

Amikor Barbie, vagyis Margot Robbie haját festette, Jacob Schwartz-nak, a híres fodrásznak két lehetősége volt: válassza azt a szőkét, amelyről az ikonikus baba ismert, vagy tegyen egy csavart a dologba. Szerencsére utóbbit választotta, így nemcsak a film hozott újdonságot a Barbie világába, hanem a színárnyalat is.

Margot Robbie
Forrás: Jon Kopaloff/Getty Images

A szőke emelt változatát készítettem Margotnak a premierre és a Barbie sajtókörútjára. Inkább Barbie ihlette, de nem a baba hajának pontos mása. Többdimenziós arany árnyalatokkal adtam neki mélységet.

Mielőtt a festéshez látott volna a mester, Schwartz a Schwarzkopf BLONDME sampont és balzsamot használta. Azt mondja, hogy ez egy nagyszerű tipp a festés előtt (akár otthoni esetén is), hogy a legjobb színhatás érdekében távolítsuk el a fémionokat a hajból, mielőtt világosítanánk azt.

"barbie" Cast And Filmmakers Attend A Photocall In London
Forrás: Stuart C. Wilson/Getty Images

Ezért bízom csak a BLONDME-ben, benne van az Anti-Metal kelátképző szer, amely csökkenti a káros szabadgyököket, és megvédi a hajat a töredezéstől. Gyakori a fémek felhalmozódása a hajban, mint a réz, a vas, a magnézium és a kalcium, melyek megtalálhatók a csapvízben. Ez a haj szárazságához, törékennyé és nehezen kezelhetővé válásához vezet. A sampon és balzsam segít megelőzni a töredezést és stabilizálja a haj szerkezetét, hogy hosszan tartó erőt és fényt biztosítson.

Ezután alkalmazta a szintén Schwarzkopf márka szőkítőjét, amellyel elkészítette a mélyítést, Margot Robbie már eleve szőke hajkoronáján.

Forrás: Instyle
Borítókép forrása: Stuart C. Wilson/Getty Images