Barion Pixel Három frizura esős napokra – Coloré

Három frizura esős napokra

2021. 09. 30.

Az igazi nyúlós, esős őszi idő eddig elkerült minket, de lassan sajnos fel kell készülnünk rá. Például olyan frizurákkal, amelyek ezt az időjárást sem sínylik meg. Nem is olyan nehéz, mutatjuk!

Kevés frizura bírja jól a szitáló nedvességet, vagy a megázást, de azért nem lehetetlen küldetésről beszélünk. Léteznek olyan hajviseletek, amiken szinte meg se látszik, ha hasonló történik velük. Több változat közül választhatsz, bár a hajtípusodat érdemes figyelembe venni.  

Balerina-konty

Ez a mutatós frizura néhány perc alatt elkészül, és akkor sem változik sokat, ha víz éri. Csak fogd össze a hajad egy szoros kontyba, és rögzítsd néhány hajtűvel. Ha kontyalátéted vagy konykészítő hajpántod is van, akkor még könnyebb megformálni a frizurát. Nem baj, ha néhány hajszál kicsúszik, de annál jobban tart a frizura, minél ritkábban fordul ez elő.

Skincare,and,makeup,concept.,close Up,of,pretty,redhead,woman,with
Ez a frizura remekül bírja az esős időt / Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

Sikkes lófarok

A lófarok bármilyen időben bombabiztosan tart. Ha egy kis hajlakkal is bebiztosítod, biztos lehetsz abban, hogy a hajszálak nem csúsznak ki a frizurából. Esős időben a biztonság kedvéért dupla adag hajlakkot is bevethetsz.

Profile,side,view,close Up,portrait,of,her,she,nice Looking,lovely
Az örök klasszikus esős időben sem hagy cserben / Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

Rendezetlen konty

Ha a frizura már eleve kicsit rendezetlen, akkor azon az eső sem ront sokat. Minél több hajszál csúszik ki, és áll össze-vissza, annál zabolátlanabb lesz a végeredmény. Ha nem zavar, vagy a munkahelyeden nem előírás az elegancia, egy félig kibomlott konty nagyon bájos lehet.

Young,woman,with,messy,bun,hairstyle.
Laza, menő, bírja a párát / Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

Nyitókép forrása: Shutterstock / PuzzlePix