Barion Pixel Az 55 éves Halle Berry új frizurájától hangos az internet – Coloré

Az 55 éves Halle Berry új frizurájától hangos az internet

2022. 03. 14.

Halle Berry az elmúlt években inkább a hosszú és a félhosszú frizurákat részesítette előnyben, holott annak idején rövid, fiús fazonja hozta meg számára a sikert.

Halle Berry a Kardhal és a Macskanő filmekben bebizonyította, hogy egy nőnek is észveszejtően jól tud állni a rövid haj, ami igazi védjegye lett.

Halle Berry
Forrás: Northfoto

Pár éve viszont újra a hosszú hajkorona kedvelői közé állt, így nem meglepő, hogy a tegnapi Critics Choice Awards gáláján mindenki szája tátva maradt, hogy végre levágatta hosszú fürtjeit, amelynek még egy extrém nüanszot is adott.

Az 55 éves színésznő nem egyszerűen rövid, hanem ezüstös szőke, félig felnyírt hajjal jelent meg az eseményen, amivel sokak szerint az X-Men című filmből ismert karakterét, Ciklont idézte meg.

Halle Berry
Forrás: Northfoto

Halle Berry a SeeHer-díjat vihette haza, amelyet olyan nőknek szoktak odaadni, aki „a nemek közötti egyenjogúságot szorgalmazza, hitelesen ábrázolja a karaktereket, szembeszáll a sztereotípiákkal és feszegeti a határokat”.

A színésznő a gálára egy Dolce & Gabbana kosztümöt választott, amely egyszerre keltett erőteljes, mégis érzéki hatást. Kísérője pedig jelenlegi párja, Van Hunt énekes volt.

/divat/haj/halle-berry-uj-frizuraja/