Barion Pixel Halle Berry rendezőként debütál és a trailer is mindenkit meglepett – Coloré

Halle Berry rendezőként debütál és a trailer is mindenkit meglepett

2021. 10. 15.

Már látható az előzetese a színésznő első rendezésének, ami egy rendkívül izgalmas harcművészeti akciófilm.

A gyönyörű színésznő maga is szerepel a Bruised című filmben, szereplőtársai között pedig olyan nevek vonulnak fel, mint Adan Canto, Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Sevchenko, Lela Loren és Nikolai Nikolaef.

John Wick: Chapter 3 Parabellum Screening Los Angeles
Forrás: Northfoto

A történet szerint Jackie Justice (Berry) egy igen sokszínű harcművész, aki nagy szégyenben hagyja el a sportágat. Szerencsétlenségén agonizálva, megkeseredve, évekkel a harc után menedzsere és barátja, Desi (Canto) brutális underground harcba csábítja őt, és felkéri a harcok bajnokságának promóterét (Shamier Anderson), hogy tegyék fel újra Jackie-t a térképre.

A nő hallani sem akar arról, hogy ismét ringbe szálljon egy új harcos generációval szemben. De az út váratlanul személyessé válik, amikor Manny (Danny Boyd, Jr.) a fia, akit csecsemőként elhagyott, megjelenik az ajtajában. Jackie-nek immár nemcsak magáért és a hírnevéért kell harcolnia, hanem azért, hogy egyetlen kisfiát tisztességgel fel tudja nevelni. A különleges film november végén debütál a Netflixen, amit sok szempont miatt is nagyon vár a közönség.

Halle hónapokon keresztül edzett és diétázott a szerep kedvéért, amely nemcsak az alakítása miatt olyan érdekes, hanem azért is, mert most először állt a kamera túloldalára. Ha lehet hinni a pletykáknak, ezentúl elsősorban rendezőként szeretne érvényesülni a filmes szakmában, ugyanis állítása szerint mindig van hova fejlődni, erre pedig a rendezés számára a legjobb út.

Forrás: variety.com