Barion Pixel Ha van katasztrófa, akkor az Halle Berry új frizurája – Coloré

Ha van katasztrófa, akkor az Halle Berry új frizurája

2021. 04. 27.

Halle Berry sokakat ámulatba ejt, milyen csodás az alakja és a bőre 54 évesen. Új frizurája viszont csúnyán leszerepelt az Oscar-gálán.

Vasárnap este rendezték meg a 93. Oscar-díjátadót, amelynek vörös szőnyegén természetesen a hírességek színe-java tiszteletét tette.

Academy Awards 2021: Red Carpet
Forrás: northfoto.com

Ez az egyik kedvenc alkalmuk, hogy új párjaikkal vagy új külsejükkel debütáljanak, hiszen ilyenkor kapják a legnagyobb figyelmét a magazinok hasábjain, méghozzá több napon át. Sokan mondják, hogy egy bizonyos kor után a rövidebb haj sokkal jobban tud állni a nőknek, mert fiatalabbnak tűnhetnek általa. A szépséges színésznőnek a rövid haj, amúgy is a védjegyévé vált a karrierje során, amit zseniálisan hordott minden alkalommal, most azonban valami hiba csúszhatott a fodrásza számításaiba.

Az egykori Bond-lány a micro bob és a baby bang frizura keverékét vágatta magának, amelyek külön-külön is igen merész, már-már megosztó trendeknek számítanak, ő azonban szó szerint belevágott, aminek meg is lett a következménye. Kifejezetten öregítette az Oscar-díjas sztárt, aki a pixie stílus egyik legnagyobb rajongója és, aki maga is sokakat inspirált rövid fürtjeivel.

Reméljük jövőre ügyesebben választ frizurát!

Forrás: people.com
/divat/haj/ha-van-katasztrofa-akkor-az-halle-berry-uj-frizuraja/