Barion Pixel Lelapuló hajból gyönyörű frizura – Előtte-utána fotókon a mesés átalakítás – Coloré

Lelapuló hajból gyönyörű frizura – Előtte-utána fotókon a mesés átalakítás

2024. 06. 29.

Egy gyönyörű frizura (és persze a fodrász) nemcsak új külsőt, de magabiztosságot is ad viselőjének. Ha eddig esetleg azon vacilláltál, hogy bevállalj-e egy rövidebb fazont, megkönnyítjük a döntést.

Rengeteg előtte-utána fotó kering a neten gyönyörű frizurákról, melyek egyszer és mindenkorra leszámolnak a berögzült ideológiával, miszerint a nők haja hosszú, a férfiaké pedig rövid. És igenis vannak olyan hölgyek, akik rövid fazonban, például egy bobban vagy egy pixiben találják meg a számításaikat, mert azok jobban passzolnak az arcformájukhoz, a stílusukhoz.

Előtte-utána fotókon gyönyörű frizurák

Összegyűjtöttünk néhány Insta-fotót, melyek tökéletesen megmutatják, hogy a rövid haj is lehet egyszerre stílusos és nőies. Az alábbi nők egytől egyig hosszú hajúak voltak, az új fazon azonban jobban passzol az arcformájukhoz, és kiemeli valódi szépségüket. Érthető persze, hogy sokan ódzkodnak a radikális változtatásokról, ám ha régóta vágysz egy új frizurára, remélhetőleg ezek a képek változásra inspirálnak.

Hihetetlen, mire képes egy új, gyönyörű frizura: persze a hosszú is jól állt a hölgynek, a pixie fazon és a szőke árnyalat azonban sokkal inkább hangsúlyozza a nőiességét.

Egy rövid, tépett fazon nem csupán nőiesebbé, de magabiztosabbá is varázsolja viselőjét.

Szinte rá sem ismerni a hölgyre a második fotón. Hiába, a rétegzett pixie fazon egy oldalfrufuval megbolondítva igazán sikkes, modern hajviselet.

Folytatás a következő oldalon!

/divat/haj/gyonyoru-frizura-fotok-atalakulas/