Barion Pixel A 34 éves Grimes az Instagramon mutatta be frizurájának legújabb átalakítását, mely vagány és meghökkentő – Coloré

A 34 éves Grimes az Instagramon mutatta be frizurájának legújabb átalakítását, mely vagány és meghökkentő

2023. 02. 10.

A 34 éves énekesnő, Grimes sosem fél kockáztatni megjelenését illetően, és nem igazán érdekli mások negatív véleménye. Vajon, ki vállalna be hasonló hajszínt, mint most ő?

Grimes frizuráját Kacey Welch sztárfodrász készített , aki egyedi árnyalatú neonzöld megjelenést kölcsönzött a popsztárnak a Welch prémium Silk Weft hosszabbító termékcsaládja segítségével. Grimes az új, tündéreket megszégyenítő hajáról készült szelfit a következő felirattal posztolta:

Uralmam alá vontam a gombák birodalmát.

A képen Grimes új, hosszú, neonzöld haja egyenesen fut lefelé, néhány tincs lófarokban és fonásokkal rögzített.

Feje köré kék kötött virágos és fodros sapkát kötött, miközben egy hatalmas rózsaszín, kerek napszemüveget is viselt. Új megjelenését egy hosszú ujjú, zöld felsővel és egy barna mellénnyel egészített ki.

A Genesis sláger tulajdonosa gyakran és szívesen változtat megjelenésén, elsősorban frizuráján, de azt sem titkolja, hogy volt szépészeti beavatkozása.

Grimes
Forrás: Northfoto

Két évvel ezelőtt felkerestem egy nagyszerű plasztikai sebészt, és arra gondoltam, hogy a harmincas éveim közepén változtatni akarok a dolgokon, de aztán elvetettem és soha nem gondolkodtam azon, hogy mit kéne megváltoztatnom. Van olyan jellegzetesség, ami szerintetek jól állna nekem?

– kérdezte akkor Elon Musk szerelme.

Grimes és Elon Musk
Forrás: Northfoto

A közzététele után mindössze egy hónappal, 2022 szeptemberében Grimes közzétett egy fotót kötésekkel letakart arcáról. Bár nem árulta el, milyen plasztikai beavatkozásokon ment keresztül, néhány nappal később posztolt egy fotót az arcáról, és az eléggé másként festett. Sokkal teltebb ajkakkal volt látható, méghozzá a jellegzetes kerekded orcájának hiányával.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto