Barion Pixel Titokban született meg Elon Musk és Grimes 2. gyermeke – Coloré

Titokban született meg Elon Musk és Grimes 2. gyermeke

2022. 03. 10.

Hihetetlen, de igaz a hír, miszerint Elon Musk és Grimes újra szülők lettek.

Elon Musk és zenész kedvese ugyan már nincsenek együtt, ám egy Grimesszal készült friss interjúból kiderült, hogy béranya segítségével megszületett második közös gyermekük, akiről már azt is tudni, hogy kislány.

Grimes
Forrás: Northfoto

A Vanity Fair legújabb címlapján látható Grimes épp otthonában mesélt mostani életéről, amikor kislánya sírni kezdett, így a riporter ezzel kapcsolatos kérdéseire is kénytelen volt válaszolni. A pici lány neve Exa Dark Sideræl Musk lett, akit a 33 éves előadóművész Y-nak hív.

Az énekesnő a különleges névválasztást is megmagyarázta: az Exa az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a Dark természetesen a sötétre és a misztikumra, míg a Sideræl „az univerzum valódi idejét” jelképezi a kislány nevében.

A pici – aki egyébként még 2021 decemberében született meg – nevénél azonban jobban érdekelte a riportert, hogy tavalyi szakításuk után mégis hogyan sikerült újabb közös gyereket vállalniuk Muskkal.

Grimes és Elon Musk
Forrás: Northfoto

„Inkább a barátomnak hívnám, de nagyon rugalmasak vagyunk ebben a tekintetben. Külön házban élünk, ugyanakkor a legjobb barátai vagyunk egymásnak…Ez a mi dolgunk, nem várom el, hogy mások megértsék.”

Elon Musk és Grimes első gyermeke, X Æ A-12 2020 májusában született. A milliárdos üzletember ezzel hivatalosan is hétszeres édesapa lett, hiszen első feleségétől, Justine Wilsontól öt fiúgyermeke született: Griffin, Xavier, Damian, Saxon, valamint Kai.