Barion Pixel A 40 éves Gisele Bündchen elárulta “brazil szőke” hajszínének titkát – Coloré

A 40 éves Gisele Bündchen elárulta “brazil szőke” hajszínének titkát

2022. 08. 15.

Gisele Bündchen szőkésbarna tincsei annyira természetesnek tűnnek, mintha tényleg csak az eredeti árnyalatot látnánk nyári napszívta hatással. Pedig nem.

Gisele Bündchen mosolya mindig elbűvölő, haja pedig makulátlanul ragyogó. A szupermodell egyszerre dögös és természetesen hullámos hajzuhataga az egyik védjegye, mely szinte mindig ugyanabban a karamell és len árnyalatban pompázik.

Gisele Bündchen
Forrás: Northfoto

Azt hihetnénk, hogy azért ilyen egészséges és egységes, mert nem használ rá kemikáliákat, pedig Gisele Bündchen valójában csak nagyon tudatosan használja a hajszínezést és persze ebben mesterfodrásza is a segítségére van.

Bernardo Vasconcelos, aki a londoni BCO szalon alapítója egyben, színspecialista hajszobrász, aki gondoskodik a brazil szőke árnyalatokról, és nemcsak Gisele Bündchen frizurájáért felel. Hozzá jár Adriana Lima, Alessandra Ambrosio és Izabel Goulart is. “Brazíliában minden ügyfelünk számára valami egyedit készítünk – ezért tűnik olyan természetesnek ez a színezési technika. Soha nem fogsz egyforma szőkét vagy barnát látni a szalonomban; ehelyett különböző árnyalatokat jelenítünk meg, amelyek természetes hatást keltenek végeredményben. Napfényes haj, természetes, szexi és könnyed.” – árulta el Vasconcelos.

Daily Instagram Posts
Forrás: Northfoto

A mester azt is elárulta, hogy nem az a lényeg, milyen szín van a dobozon, hanem hogy milyen illik a viselőjéhez, annak milyen az életmódja, a bőrszíne, és milyen gyakran tud ellátogatni hozzá. Eszerint kever ki teljesen egyedi árnyalatokat, és ha valaki fél évig nem tud menni hozzá, akkor is képes tartósan természetes hatású színt alkotni.

Technikája szerint a hajra szabadkézi festéket tesz, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legkevesebb vegyi anyagot használja, csak ott helyezi el a színt, ahol valóban szükség van rá. Az egyik kulcsfontosságú terület – és ez Gisele Bündchennél is látható technika – a világosabb darabok használata az arc körül, hogy több fényt vigyen a bőrre.

Ez is érdekelhet:

Megan Foxnak hála újra divatba jöhet az oldalsó választék

A vitatott milleniumi frizurát felkapták, majd le is írták, és 2021 óta nem igazán láthattuk a trendek között. Pedig az oldalsó választék különleges és egyedi megjelenést ad viselőjének. Megan Fox most úgy gondolta, neki ismét jól fog állni ez a frizura, és ezt meg is mutatja közösségi oldalain. Ha szeretnél többet tudni az új hajáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: elle.com