Barion Pixel Charlize Theronra alig ismertünk rá ezzel az új frizurával – Coloré

Charlize Theronra alig ismertünk rá ezzel az új frizurával

2022. 10. 30.

A gyönyörű színésznő, Charlize Theron aranyló fürtjeiről ismert, most azonban teljesen más stílus mellett döntött.

Charlize Theron csillaga még mindig fényesen ragyog Hollywood egén, ez köszönhető kimagasló tehetségének, makulátlan megjelenésének, na és persze kortalan szépségének. Mindig mosolyog, csinosan öltözik, nagy odaadással neveli gyermekeit, és sok nőnek jelent példaképet.

A 47 éves sztár jelenleg a Netflix fantasy filmjében látható, a több mint kétórás Jók és Rosszak iskolájában. Ebben Charlize vöröses, göndör fürtökre váltott, de valószínűsíthetően csak parókát visel. A Harry Potter-filmekre is emlékeztető családi moziban olyan kiváló művészek a szereplőtársai, mint Kerry Washington, Laurence Fishburne és Michelle Yeoh.

Charlize Theron
Forrás: Northfoto

Az Atomszőke, a Botrány és a Mad Max filmek sztárja a minap Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában volt vendég, többek között az említett filmről is sokat beszéltek. Charlize Theron megjelenése pedig kicsit sem volt hétköznapi. A színésznő láthatóan a való életben is megvált szőke hajától, de nem vörös göndörre, hanem rövid csokibarnára. Ez egyáltalán nem megszokott tőle, de az internet népe szerint nagyon jól áll neki, ugyanis tökéletesen kiemeli porcelán bőrét és arisztokratikus megjelenését.

Charlize Theron
Forrás: Northfoto

Charlize Theron egy különleges kék outfitet hozott össze az alkalomra, vastag, királykék kardigánt viselt, melynek ujjai lecipzározhatóak voltak, ehhez egy színben passzoló, szintén kék, de anyagában nagyon is más, latex szoknyát választott. A bakelit szoknya fényes anyaga jópofa kontrasztot mutatott a felső puhaságával. A szettet egy fekete, magassarkú, pántos cipővel zárta, ami extrán kiemelte gazella alkatát.

A színésznő egyébként amellett, hogy édesanya és dolgozó nő, mindig szán magára egy kis időt. Szabadidejében sokat jógázik, fut és hetente egyszer erősítő edzésekre is eljár.

Charlize Theron
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/haj/charlize-theronra-uj-haj/