Barion Pixel Tinderen keresi a szerelmet a 83 éves nagyi: Csak fiatalabb férfiakkal randizik. – Coloré

Tinderen keresi a szerelmet a 83 éves nagyi: Csak fiatalabb férfiakkal randizik.

2024. 01. 24.

Nagyi, sőt dédnagymama korú vadítja az akár 510, 60 évvel fiatalabb férfiakat a Tinderen. Hattie-ről egy amerikai oldal készített videót, amiben elárulta, hogy olyan férfiakat keres, akik mosolygósak és egészségesnek néznek ki. A Tinder nagyinak a mai napig vannak céljai és keresi az élete értelmét. A 83 éves hölgy odafigyel megjelenésére: imád divatosan öltözködni és napi szinten végez testmozgást. A nőről egy amerikai oldal készített videót,

83

A nő elmondta, hogy mindig az volt az álma fiatal korában, hogy férjhez menjen és családot alapítson. Korábbi férjével eleinte jó volt a kapcsolata, de miután gyerekeik kirepültek, ellaposodott a viszony, keveset bújtak ágyba egymással, ezért inkább elváltak.

Hattie

Hattie azt állítja, még a mai napig tele van szexuális vággyal és szenvedéllyel. Bízik benne, hogy fiatalabb randipartnereitől megkaphatja azt, amire vágyik. A válása után, 55 éves korában amikor még nem voltak randiappok, újsághirdetéseket adott fel, amikben szexpartnert keresett. Több kalandja is volt az évek során, de 80 fölött is tombol benne a szenvedély, ezért használja a társkereső oldalakat, amin sosem titkolja valódi korát.