Barion Pixel A pornókirály felemelkedése – Hamarosan érkezik a Budapesten élő olasz csődör, Rocco Siffredi életéről szóló sorozat – Coloré

A pornókirály felemelkedése – Hamarosan érkezik a Budapesten élő olasz csődör, Rocco Siffredi életéről szóló sorozat

2024. 03. 04.

Egy férfi, akinek a legfőbb szuperképessége, hogy imád szexelni, egy férfi, aki forradalmasította a felnőttfilmeket és egy férfi, aki akadémián tanítja, hogyan lehet valakiből pornósztár. Ez az ember nem más, mint Rocco Antonio Tano, vagy ahogy a legtöbben ismerik: Rocco Siffredi olasz pornószínész-rendező, akinek az életéről a Netflix is sorozatot készített Szuperszex címmel, ami március 6-án érkezik a streaming platformra.

"supersex" Photocall 74th Berlinale International Film Festival
fotó: Gettyimages

A szexmasina születése

A sorozat nem a semmiből kapta a nevét. Siffredi a való életben is azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában „Supersex” volt a címe annak a szexmagazinnak, ami a pornó irányába indította el. A Budapesten (is) élő „pornócsődör” Rocco szerepét Alessandro Borghi alakítja az új drámasorozatban.

Az alkotás megtörtént eseményeket dolgoz fel és arra is választ kaphatunk, hogy miként keveredett bele a pornósztár a felnőttfilmes világba. A Szuperszexből kiderül, hogyan lesz az ortonai kisgyerekből párizsi szexmasina. Sőt még a családi titkokról is lehull a lepel… Többek között azt is megtudhatjuk, hogy Rocco édesanyja olyannyira vallásos volt, hogy papnak szánta a pornósztárrá lett fiát…

1708526592 Temp Ojdjjj Cover@1x
fotó: Szuperszex, Netflix

Tano-ból Rocco

A pornókirály a művésznevét a Borsalino című francia gengszterfilmben Alain Delon által alakított Roch Siffredi karakterétől kölcsönözte. Az „olasz csődörként” ismert Siffredi több mint 1300 pornófilmben szerepelt.

Italian X Rated Movie Living Legend Rocco Siffredi Launches New Men's Clothing Line "olly Gan" In Paris, France On October 12, 2001.
fotó: Gettyimages

Rocco felesége Rosa Caracciolo, azaz Tassi Rózsa magyar modell-pornószínésznő, akit a pornósztár még 1993-ban Cannes-ban ismert meg. Rocconak és Rosanak közös filmje is volt korábban. Két fiuk van: Lorenzo és Leonardo, akikkel részben Budapesten élnek.

"supersex" Premiere At Berlinale 2024
fotó: Gettyimages