Barion Pixel Szexkocka haladóknak 18+: Dobj és élvezd! Minden szám egy Káma-szútra pózt jelent– Best of Coloré 2023 – Coloré

Szexkocka haladóknak 18+: Dobj és élvezd! Minden szám egy Káma-szútra pózt jelent– Best of Coloré 2023

2023. 12. 28.

A tél most már nemcsak dátum szerint, de az időjárásban is megmutatkozik. Nemcsak az otthonunkba lehet elbújni a hideg elől, hanem kiváló időszak az összebújásra is. Dobjátok fel a szürke mindennapokat Káma-szútra pózokkal és egy játékkal!

A szexualitás ősi ösztön, amely a vérünkben, genetikánkban van, de azt lehet olyan szintre fejleszteni is, amely már magasabb minőségre emeli az együttléteinket. A szexnek csak a képzeletünk és az akrobatikus képességeink szabhatnak határt, de az inspiráció sose árt; kezdő és haladó lepedőakrobatáknak itt egy kiváló, Káma-szútra pózokat tartalmazó játék, amihez csupán egy dobókockára lesz szükséget, meg…nah tudjátok ti azt!

Az, hogy az emberiség fennmaradt, nemcsak a kardfogú tigrisek kihalásának és a tűzcsiholás képességének köszönhető, hanem annak is, hogy ez emberekben is dübörgött a fajfenntartási vágy, sőt a tudomány állása szerint mi vagyunk az egyetlen faj, aki az aktus öröméért is szeretjük a közösülést. A szex ma már ennél is többé vált, hiszen a szerelem és a vonzalom egy kifejező eszköze, de válhat hóborttá, kedvteléssé, mániává és akár megélhetéssé is.

Káma-szútra póz
Dobjátok fel a szexuális életet Káma-szútra pózokkal / Kép forrása: South_agency / Getty Images

A szerelem vezérfonala, avagy a Káma-szútra

A szanszkrit nyelv egyik ősi könyvét nevezik Káma-szútrának, amelyet magyarul a szerelem vezérfonalaként emlegetünk. A művet az indiai filozófus, Vátszjájajénak köszönhetjük. A filozófus szedte össze a szexualitással kapcsolatos gondolatokat, pozitúrákat, azonban maga könyv témája sokkal korábbra mutathat vissza. A 19. században angol fordításban is megjelent a Káma-szútra, ezzel pedig elindult a nyugati kultúrában is a misztikus (és néhol akrobatikus) keleti pózok és tanok megismerése.

A tudatosabb testiség 150 fejezete

A jó szexhez gyakorlás és tapasztalat szükséges. A könyv pedig elméleti síkon ad ötletet a pároknak a mai világban is arra, hogy a földi örömöket hogyan lehet még magasabb szintre emelni.

A Káma-szútrát ma már bárki forgathatja, de a maga korában a férfiaknak adott tanácsot arról, hogy milyen a jó feleség és a jó szerető, ezzel párhuzamban arra is egyértelmű iránymutatást adott, milyen az alkalmatlan nő. Fontos kiemelni, hogy hímsovinizmussal nem lehet vádolni a Káma-szútrát; egyértelmű útmutatásokat fogalmaz meg a férfiaknak, hogyan tegyenek a saját és a nő kedvére. Bizony, egy ősi szexkönyv, ahol a nők kapnak központi szerepet!

A jó tanácsokon kívül természetesen a két test egyedülésének módjaira is részletesen kitér. Most mi is így teszünk, méghozzá 6 izgalmas pozitúrával.

6 Káma-szútra póz – indulhat a játék!

Olyan pózok között mazsoláztam, amelyhez nem kell sem légtornásznak, sem akrobatának lenni. Köztudott, hogy szex önmagában kiváló kalória- és zsírégető, testet megmozgató, stresszoldó mozgásforma, amit a hidegben talán még élvezetesebb gyakorolni. Már csak a dobókockát vegyétek elő, gyújtsatok meg néhány gyertyát, szólhat valami izgató muzsika, dobjatok le minden fölös ruhadarabot magatokról és mehet a… (játék!).

Káma-szútra póz
Az összebújós kis- és nagyfikli / Kép forrása: dvulikaia / Getty Images

Ha 1-est pörgettél a dobókockán

Nevezhetitek kiflipóznak, de hallgat a kanálra is, a Káma-szútrában a mandarinréce elnevezést kapta. Mindegy, hogy becézitek, feküdjetek az oldalatokra, mint amikor friss szerelmesként tettétek éjszakánként, összegömbölyödve. A nő legyen elől, a férfi hátul. Innen már könnyű kitalálni, hogy mi a dolgotok. A póz fő előnye, hogy mindkettőtök keze szabad és azt csináltok vele, amit csak akartok (na jó, a telefont tedd le, arra most semmi szükség nincs!).

Ha 2-es van a dobókockán

Hívd a lovat csatába és ebben a játékban most a lovat a férfi testesíti meg. Ám nem egyszerűen lovaglópózról van szó, hiszen a férfi ezúttal ül, emiatt nevezik hintaló póznak is. Kezdetben megtámaszkodhat a kezével, majd, amikor a párja a „nyeregbe” pattant, a kezeit is felhasználhatja. Ugye nem kell részleteznem, hogy mi a dolgotok!?

Ha 3-ast dobtál

A legkedveltebb és talán a legismertebb a jó öreg misszionárius póz. Ennek indiai módozatát fogjátok megvalósítani, ha a dobókockával 3-ast dobtatok. A nő feküdjön a hátára, de ezúttal a lábait annyira húzza fel, hogy kényelmes legyen és a férfi illeszkedni tudjon hozzá. Sokat nem bíz a fantáziánkra ez a pozíció, de közben nemcsak mély gondolatok és benyomások születhetnek.

Ha 4-esre fordult a kocka

A Nirvána esetében ne Kurt Cobainra gondolj, hanem magatokra. A nő kerüljön alulra, méghozzá háton fekve. A lábak nyújtva és összezárva, mint valami hasizom gyakorlatban. Kapaszkodj meg az ágyban és indulhat a buli. Unalmasnak tűnik? A csiklód lehet nem ezt fogja érzékelni.

Káma-szútra póz
A falra kent Káma-szútra póz / Kép forrása: fizkes / Getty Images

Ha 5-öst dobtál a dobókockán

Ezúttal el kell hagynotok az ágyat és végre olyan pózban találhatjátok magatokat, mint a filmekben. Mindig áhítoztál arról, hogy egyszer falra kennek és a végeredmény olyan átható orgazmus lesz, mint amilyen a filmes szexjelentekben is megtörténik? Itt a lehetőség. A Káma-szútra ezt a pózt Smmukhának nevezi. Nincs más dolgotok, minthogy a nő dőljön a falnak, álló helyzetben, nyissa szét a lábait, a férfi pedig előröl, szemből támadjon a férfiasságával. Mankóként kezdetben használhattok egy széket is, hogy könnyebben kivitelezhető legyen. Nyugi, gyakorlat teszi a mestert!

Ha 6-ost pörgettél a kockán

Szokták mondani, hogy aki rossz irányba tart, vagy valamint máshogy csinál, mint kellene, az fordítva ül a lovon. Nos, ezúttal a lovaglás is úgy történjen, hogy a férfi lefekszik a hátára és a nő fordítva ül a „nyeregbe” és már mehet is a vágta.

Nyitókép forrása: Circle Creative Studio / Getty Images