Barion Pixel Vibrátor kisokos: Melyik mire való? – Coloré

Vibrátor kisokos: Melyik mire való?

2021. 02. 11.

Ezeket az infókat ismerve nem lesz nehéz rálelned a legjobbra.

vibrator

Nagy a választék szexuális segédeszközökből, de ha megtudod, melyik milyen igényekre a legmegfelelőbb, akkor könnyen megtalálod a favoritodat.

Három kérdésre érdemes tudnod a választ: milyen anyagból készüljön, melyik érzékedre hasson, hogyan szeretnéd használni? Ha ezekre nagyjából tudod a választ, akkor máris megkönnyítetted a dolgodat.

Bemutatjuk, milyen fajták léteznek, és máris párosíthatod az igényeidet a kínálattal.

Klasszikus rúdvibrátor

Ha az első vibrátorodat készülsz beszerezni, akkor egy alap rúdvibrátorral nem tudsz mellélőni. Létezik műanyagból, szilikonból, üvegből készült változat, állítható az intenzitásuk, és általában egyedül estéidre a legjobb választás, ugyanis érzetre ez imitálja leginkább a szexuális együttlétet.

Csiklóizgatós vibrátor

Ha belevinnél egy extra funkciót a vibrátor használatba, akkor kísérletezz a a csiklóstimulálós eszközökkel.
Legtöbbször külön rezgési funkció állítható a csiklóizgató karnak, és egészen másik, vagy ugyanolyan is a rúdvibrátor részen. Ezek a dupla élvezetet nyújtó kütyük a legnépszerűbbek, hiszen így is, és úgy is, és egyszerre is használhatod mindkét funkcióját.

Páros vibrátor

Ha nem csak egymagadban tesztelnéd, hogyan tudja fokozni az élvezetet egy vibrátor, akkor a pasiddal együtt kipróbálhattok egy páros változatot. A párok számára készült vibrátorok szex közben használatosak, és egyszerre tudják a péniszen lévő idegvégződéseket ingerelni a vaginával, úgy, hogy közben egymást kényeztetitek.

pexels ron lach 6755543
Kép forrása: Pexels

Hajlított vibrátor

A főként szilikon bevonatú műanyagból készült C-betű alakú eszközök azok számára a legelőnyösebbek, akik szeretnék hosszan ingerelni a G-pontot. Ha eddig nem sikerült felfedezned, hol találod a G-pontodat, akkor nem hiányozhat a G-pont vibrátor a készletedből, sőt, a pasid is élvezni fogja, ha beszállhat a kereső akcióba, illetve ő is egyszerűbben talál majd rá éles bevetésen is.

Ujjra húzható vibrátor

Ha nem csak magadnak szeretnél örömet okozni, hanem hancúrozáshoz vetnél be egy plusz fegyvert, akkor az ujjra húzható, előjátékhoz alkalmas vibrátorokkal azt rezgettek egymáson végig, amit csak akartok. Persze szex közben is felpörgethetitek vele egymást, nem csak előjáték alatt, de ha szeretnéd, egyedül is alkalmazhatod.

Víz alatti vibrátor

Akik a zuhany alatt vagy a kádban szeretik kényeztetni magukat, azoknak tuti tipp a vízálló vibrátor, hiszen a nem zuhany kompatibilis fajták könnyen tönkremennek, ha víz éri azokat.

Borítókép forrása: Pexels

/csalad/parkapcsolat/vibrator-kisokos-melyik-mire-valo/