Barion Pixel Szex előtt tilos a fűszeres kaja, és még 3 másik tipp, hogy elkerüld a bajt – Coloré

Szex előtt tilos a fűszeres kaja, és még 3 másik tipp, hogy elkerüld a bajt

2021. 03. 04.

Nem arról szól a szex, hogy szabályokat kell követned, de a tökéletes élmény érdekében azért jó, ha néhány dolgot nem teszel meg előtte soha.

szex

Mindenki csinálja, de nem mindenki ért hozzá maximálisan. Bizony, kitaláltad, a szexről beszélünk. Akármekkora tudora is vagy a lepedőakrobatikának, simán lehet, hogy néhány infó elkerülte eddig a figyelmedet. Sőt, nem is feltétlenül akkor kell odafigyelni, amikor történik a dolog, hanem előtte.

Hallottál már például arról, hogy vannak olyan ételek vagy épp tevékenységek, amiket jobb, ha inkább messziről kerülsz, mielőtt hancúrozásra kerül a sor?

Borotválkozz előtte nap, sosem aznap!

Bizonyára ismered a borotva által szanaszét szárított bőr érzését. Amikor ez még dörzsöléssel is párosul – márpedig szex közben bármi képes dörzsölni a bőrt – elég fájdalmas lehet, sőt, az irritáció mellett még könnyebben terjednek a fertőzések is. Inkább egy nappal hamarabbra időzítsd a szőrtelenítést, és krémezd be a területet utána, hogy ne száradjon ki, ne legyen irritált. Ha megvágod magad, mindenképp kezeld, mert a borotvapengétől is csúnya fertőzéseket szedhetsz össze.

Ne használj elektromos fogkefét!

Valószínűleg első hallásra rém bizarrul hangzik, de ha orális szexre kerül sor, jobb, ha előtte inkább a sima fogkefét választod. Az elektromos fogkefék és a szájvizek nagyon szárítják a nyálkahártyát, ettől pedig csúnya fertőzéseket tudsz összeszedni.

giphy 16
Kép forrása: Giphy

Kerüld a fűszeres kajákat!

Nem csak arra gondolunk, hogy udvariatlan dolog randi előtt betömni egy hagymás gyrost, fűszeres curryt vagy káposzta főzeléket, mert rémes lesz tőle a szád szaga, hanem arra, hogy a fűszerek az egész test illatára hatnak, különösen elfogyasztásuk után 1-2 órával. A bőrödnek is erős fűszerszaga lesz, sőt, akárhányszor mosod meg a fogadat, a nyáladban is szépen megmarad a curry, a koriander, a bors, az oregánó, és még sorolhatnánk, hány fűszer illata. Ha nem kifejezetten gasztró élményre vágytok az ágyban, akkor inkább ne egyél erősen fűszeres ételeket, mielőtt szexelsz.

Óvatosan az allegia gyógyszerekkel!

Az antihisztaminos gyógyszerek igazán szárító hatásúak. Ha teheted, az antihisztamin tartalmú tablettákat ne közvetlenül szex előtt vedd be, hanem egy kicsit told el későbbre vagy előbbre, mert annyira kiszárítják az egész testedet, hogy fájdalmas lehet az együttlét. Igyekezz az orvosoddal konzultálni, mivel lehetne kiváltani az antihisztaminos készítményeket, mert hosszú távon is szárító hatással bírnak.

Borítókép forrása: Pexels

/csalad/parkapcsolat/szex-tilos-a-fuszeres-kaja-es-meg-3-masik-tipp-hogy-elkeruld-a-bajt/