Barion Pixel Öt pénztárcabarát randiötlet, ha épp nem vet fel a pénz – Coloré

Öt pénztárcabarát randiötlet, ha épp nem vet fel a pénz

2021. 06. 14.

Az egyetemista lét nem arról híres, hogy az embert felveti a pénz, viszont megesik, hogy pont ebben az időszakban randizunk a legtöbbször. Ilyenkor a találékonyságot kell bevetni azért, hogy felejthetetlen találkozónk legyen, és közben ne kelljen otthagynunk az ösztöndíjunk tetemes részét. Az ötletek azonban később, jobb anyagi helyzetben is hasznosíthatóak, hiszen nem az a jó randi, ami drága.

Nemcsak akkor lehet ám randizni, amikor megismerkedünk valakivel – sok, akár már együtt is élő pár évekkel a kapcsolatuk kezdete után is szakít időt arra, hogy rendszeresen elmenjenek kettesben vacsorázni vagy más programra. Hiszen szuper dolog, amikor minden egyes napotok közösen telik – mondjuk azért, mert home office van már több, mint egy éve… – de valljuk be, azért unalmas is tud ez lenni. Ebben semmi ciki nincs, mi is arra buzdítunk titeket, hogy mozduljatok ki a négy fal közül! Íme öt olcsón kivitelezhető randiötlet.

Friends,at,a,picnic.,loving,couple,sitting,on,a,blanket
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Piknik

Legyen az egy park, egy vízpart, vagy épp a saját kertetek vagy erkélyetek, a szabad ég alatt egy pokrócon elfogyasztani az előre elkészített szendvicset, palacsintát, tavaszi tekercset, sós vagy édes muffint sokkal különlegesebb élmény, mint otthon a konyhaasztalnál. Nem is kell hozzá kifejezett piknikkosár, bár az is elég hangulatos tud lenni.

Tánctanfolyam próbanapja

Mindig is meg akartál tanulni salsázni? Érdekel a kizomba, de nem tudod, hogy menne-e nektek? Rengeteg tánciskola tart induló tanfolyamai előtt ingyenes nyíltnapokat, ahol megnézhetitek és ki is próbálhatjátok az adott táncfajtát. Igazán szuper program ez, ami ráadásul romantikus is, közelebb hoz titeket egymáshoz, és semmiképp sem mondható átlagosnak. Ha megtetszik, és belefér a költségvetésbe, akár be is iratkozhattok a további órákra!

Önkénteskedés

Kutyasétáltatás vagy kisegítés egy menhelyen, meseolvasás beteg gyermekeknek egy kórházban (már amikor nincs látogatási tilalom), ételosztás – ha van bennetek egy kis karitatív véna, akkor ezeket a programokat szívből ajánljuk. Nem muszáj randinak hívni, hiszen nem feltétlen lesz romantikus és intim, azonban mások megsegítésénél kevés szebb dolog van – hát még ha a pároddal teszed mindezt!

Karaoke-est

Jó-jó, sok mindenkinek (nekem is) mumus a nyilvános éneklés, de ha ti nyitottak vagytok rá, irány egy klub! Jó poén, szórakozásnak sem utolsó, és mindenképp érdekesebb (és olcsóbb), mintha egy koncertre mennétek el, utána pedig évekig emlegethetitek majd ezt az estét.

Közös reggeli

… na de nem otthon, hanem egy kedves pékségben vagy bisztróban, ugyanis a reggeli (hacsak nincs forgalmas helyen és brunchnak címkézve) általában sokkal olcsóbb, mintha ebédelni vagy vacsorázni mennétek. Lehet, hogy kicsit korábban kell hozzá kelni, mint egyébként tennétek, de ilyenkor a fények, az illatok is mások a városban, és rettentően jó hangulata van egy eldugott kávézó kirakatában omlettet eszegetni, ráadásul nem is nektek kellett elkészíteni.