Barion Pixel Füstjeleket mégsem küldhet, avagy ismerd fel a férfi vonzalom jeleit – Coloré

Füstjeleket mégsem küldhet, avagy ismerd fel a férfi vonzalom jeleit

2023. 12. 29.

Várod, hogy eléd toppanjon a nagy Ő, de valami miatt késlekedik? Lehet, hogy csak te vagy türelmetlen, esetleg nem veszed észre a férfi vonzalom jeleit?

Folyamatosan jelen vagy az online térben, hogy ezen a modern módon is beengedd az életedbe a szerelmet? Unod már hogy megint lement egy karácsony, és senkit sem mutathattál be a családodnak úgy, mint a párodat? Jó volt a szingli élet, de most már szeretnél szerelmes lenni és boldogan andalogni valaki oldalán, akiről büszkén mondod el, hogy Ő az? Állandóan azt figyeled magad körül, hogy vajon kiben látod meg a férfi vonzalom jelzéseit?

Férfi vonzalom
Ennyire egyértelmű is lehetne a jelzés, de ennél árnyaltabb és finomabban is működhet / Kép forrása: Khosrork / Getty Images

Ne szaladjunk ennyire előre!

Tarts egy kis önvizsgálatot. Nézz szembe önmagaddal és így szilveszterhez közeledve tárd fel magadnak azokat az okokat, amelyek miatt szakítással végződtek az előző kapcsolataid. Azt is mondd ki hangosan, hogy te ezekben hol hibáztál.

Aztán tekints vissza a randevúidra és gondold át, hogy miért nem lett folytatás?

Ja, hogy az utóbbi időben még csak randira sem hívtak? Nem biztos, hogy a te hibád, de biztos, hogy jól működnek a csápjaid? Felismered, ha egy pasi flörtölni akar veled? Megérzed a férfi vonzalom jeleit?

Erősíts rá erre a képességedre, mert könnyen lehet, hogy épp szilveszterkor akar bekopogtatni a lovag, de ha józanul sem érzékeled ezeket a jeleket, hogyan dolgoznád fel mindezt alkoholtól mámoros állapotban?

A férfi vonzalom dekódolása

Nem kell semmilyen műszer ahhoz, hogy ezeket észre vedd, de ha vak vagy, ne várj csodát. Ha ugyanis felfigyelsz ezekre a jelekre és szimpatikus az is, aki azokat küldözgeti feléd, akkor sínen vagy egy randevú felé.

Micsoda piperkőc fószer! – gondolod magadban, amikor meglátsz egy idegent, aki néhány másodperc leforgása alatt többször is megigazítja a haját. Talán még nem is sejted, hogy lehet éppen neked igazítja be így a haját és kicsit zavarban is van azért, hogy vajon mit szólsz hozzá, ha ránézel? A férfiak éppen úgy babrálhatják a hajukat akkor, ha valaki tetszik nekik, mint a nők, amikor a hosszú hajukkal, copfjukkal játszanak. A hajigazítás önmagában nem lenne árulkodó, de ha az a tekintettel is párosul, akkor már gyanús, hogy kiszúrt téged. Vagyis, ha piszkálja a haját, miközben téged néz… Igen, bejössz neki.

Férfi vonzalom
Ennél kevésbé egyértelműbben is kiszúrhat magának valaki / Kép forrása: AaronAmat / Getty Images

És ha már néz téged, lehet, hogy annyira elvarázsolod, hogy nem tudja levenni rólad a szemét, amely miatt kiszárad a szeme és ezután gyorsabban pislog. Bizony, ez is egyike a férfi vonzalomnak.

Árulkodó jel, hogy amint észrevetted őt, akkor zavarba jön. Lehet, hogy azonnal elkapja a fejét, miután összetalálkozik a tekinteteddel, vagy zavarában mosolyog, esetleg lesüti a fejét. Ez azt jelenti, hogy ő óvatosabban akart volna téged megnézni első körben, de lebukott. Mindenképp felkeltetted a figyelmét.

Két ember között az egyik legrövidebb út a mosoly. Igen, elegendő egy kacér mosoly ahhoz, hogy kommunikáció (verbális vagy nonverbális) induljon el két idegen között is. Ez bárkire igaz, de ha egy igen jóképű férfi mosolyog rád, akkor vedd jelzésnek. Na jó, mielőtt nagyot égnél, óvatosan nézz körül, hogy nincs-e mögötted egy dögös modell, akinek a csábos mosolyt célozza. Ha nincs, akkor bizony te vagy a címzett, hát fogadd el és bájosan mosolyogj vissza. És ha még néhány perc múlva is ugyanúgy keresi a tekintetedet, közben még a szeme is mosolyog, amikor rád néz, akkor nincs mese, kinézett magának.

Ha ez még nem lenne elég egyértelmű jel számodra és biztosabbra szeretnél menni, akkor figyeld a mozdulatait. Amennyiben valóban kiszemelt téged egy titokzatos idegen, akkor egy idő után bizony hasonló tartást vehet fel, mint te. Lehet, hogy közben másokkal beszélget, de rád koncentrál és tudat alatt felveszi a te mozdulataidat, mintha lemásolna téged. Lehet ez véletlen egybeesés is, de ha ez többször megtörténik, akkor erre kicsi az esély. Sokkal valószínűbb, hogy rád van kattanva.

A férfiak tudják, hogy nem minden nő szereti a rámenős, nyomulós pasikat. Ha már megtalált a kedves mosolyával és te észrevetted, viszonoztad azt, ne csodálkozz azon, ha a közeledbe férkőzik. Nem pipogya fráter csak azért, mert nem szólított le azonnal. Először felméri a terepet, hogy egyedül vagy-e, nincs-e a közeledben a talpig kigyúrt pasid, valamint közelebbről is megmustrál, hogy úgy is annyira bejössz-e neki, mint messzebbről.

Persze, lehet véletlen egybeesés, hogy a kedves mosoly után ott terem melletted, de egyre egyértelműbb minden, ha már annyira ott van a közeledben, hogy egy „véletlen” érintés is megtörténik.

Nyitókép forrása: svetikd / Getty Images