Barion Pixel Tartós, tökéletes szemöldök és szempilla népszerű árnyalatokban (X) – Coloré

Tartós, tökéletes szemöldök és szempilla népszerű árnyalatokban (X)

2024. 10. 02.

A női szépség minden korban mást jelent, napjainkban többek között a tökéletesen formált, telt szemöldök és a hosszú, dús szempillák fejezik ki, így aki szeretné csábítónak látni magát, az mindent elkövet, hogy arcának hangsúlyos részeit kiemelje.

Számos módszer létezik arra, hogy kiemeljük szépségünket, a szemek hangsúlyozására választhatjuk a naponta megújítandó szempilla- és szemöldökspirálokat, illetve a különféle féltartós és tartós módszereket.

Az Alveolashop.hu RefectoCil szempilla- és szemöldökfestékek segítségével 4-6 hetes színezőhatást érhetünk el, egyes termékek akár otthoni felhasználásra is megfelelőek, de szakemberek számára is kínálnak professzionális termékeket. Tudd meg, milyen módszerekkel varázsolhatod igézővé a tekintetedet, illetve vendégeid tekintetét!

Csábos tekintet már az ókor óta

A nők minden korban törekedtek arra, hogy vonzóak legyenek az erősebbik nem szemében, és ezért mindent meg is tettek. Az ősidők óta sokféleképpen változott a szépségideál, de az elbűvölő tekintet mindig is a része volt a nők eszköztárának.

A szemek hangsúlyozására ártalmatlan vagy olykor veszélyes módszereket alkalmaztak, a szemöldök és a szempillák festése régóta bevett szokás. A szempillákat különböző növényekből nyert festékanyagokkal igyekeztek kiemelni, de az ókori Egyiptomban nem riadtak vissza a ma már visszataszítónak tetsző krokodiltrágya használatától sem. A szemöldök gyantázása, tetoválása sem mai találmány, szintén ebből a korból ered, ahogyan a szálazás vagy a cérnázás sem csak a mai nők privilégiuma.

Manapság is többféle eljárás közül választhatsz, akár magadnak festenéd, akár szakemberrel készíttettnéd tökéletesre.

Újdonság a szemöldökfestésben

Ma nagy hangsúlyt fektetünk a szemöldök hangsúlyozására, ezért rengetegféle termék, ceruzák, púderek, zselék, pomádék és tartós festékek közül válogathatunk, de a tartós tetoválás, a microblading módszerét is választhatjuk, ha ritka vagy túlzottan világos szemöldökkel rendelkezünk.

A RefectoCil a szemöldök és a szempilla festéséhez egyaránt fantasztikus termékeket kínál. A szemöldökszálak hatékony színezésére, a szemöldök dúsítására és kiemelésére a hagyományos oxi kezelések mellett szenzitív vegan formulákat is kínál, melyekkel a szemöldökök teljes vonalát megfestheted, kijavíthatod azok szálhiányait, de akár ombre technikával is dolgozhatsz.

Dús pillák

Tekintetük hangsúlyozására egyre többen választják a különféle műszempillákat, de azok, akik számára ez nem megfelelő, a lifting technika nyújt kedvező megoldást akár 6 hétre. Ez a módszer a pillaszálakat a tövüknél megemeli, ezáltal optikailag nagyítja a szemeket, ráadásul mindezt rekordgyorsasággal. Igény szerint az így kialakított szempillák be is festhetők a még erőteljesebb hatás érdekében.

Tedd tökéletessé a megjelenésedet minden napszakban, válaszd a féltartós szempilla liftinget és -festést, valamint a szemöldök tökéletesítést célzó kezeléseket!