Barion Pixel Tragédia – Meghalt a Survivor népszer játékosa – Coloré

Tragédia – Meghalt a Survivor népszer játékosa

2024. 09. 15.

A Survivor valaha volt legidősebb játékosa hunyt el.

Kim Johnson, a Survivor valaha volt legidősebb játékosa hunyt el. A Survivor: Afrika című műsor második helyezettje lett. A 2000-es évek elején, ötvenhat évesen nevezett be a játékba, ezzel sok korabelit inspirálva.

Most hetvenkilenc éves korában hunyt el, ám a halál okát egyelőre nem közölték.

Survivor az idősebbeknek

Tudvalévő, hogy általában fiatalok jelentkeznek az ilyen jellegű valóságshowkba. Kim azonban hitt abban, hogy fizikailag és lelkileg is bírni fogja a rá váró megpróbáltatásokat az afrikai kontinensen. Példamutató volt, hiszen megmutatta, hogy a kor csupán egy szám, és ha az ember hajlandó kockáztatni, kiderülhet, hogy mennyi mindenre képes, legyen bármennyi idős.

Az amerikaiak rajongták Kimet, hiszen nyomot hagyott maga után, és az egyik legnépszerűbb játékosa lett a szériának. Bár csak második lett, játékostársa, az első helyen végzett Ethan Zohn egészen haláláig tartotta vele a kapcsolatot, hiszen egy életre összebarátkoztak.

A Survivor legidősebb játékosa volt / Kép forrása: Kevin Winter / Getty Images
A Survivor legidősebb játékosa volt / Kép forrása: Kevin Winter / Getty Images

Kim iskolában tanított, majd egy teniszklub ligakoordinátora és egy sportruházattal foglalkozó butik tulajdonosa volt, mielőtt jelentkezett a játékba. Szeretett sportolni, kempingezni, horgászni, túrázni, golfozni, vitorlázni, lovagolni és játszani. Bár bolondosnak tartotta magát, határozott ember volt, aki logikusan gondolkodik és látja a világot.

A rajongók, játékostársai és három gyermeke gyászolja.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images