Barion Pixel Döbbenet: Így néznek ki az „Egy másik énem” című, családállításról szóló Netflix sorozat szexi török sztárjai a valóságban – Coloré

Döbbenet: Így néznek ki az „Egy másik énem” című, családállításról szóló Netflix sorozat szexi török sztárjai a valóságban

2024. 08. 03.

Egy sorozat, ami bemutatja a családállítást

A Netflixen nagy sikerrel fut az Egy másik énem című zseniális török sorozat, ami a családállítás varázslatos módszeréről született. A sorozat megmutatja, hogy a való életben, életszerű problémákra milyen nagy segítséget jelenthet ez a módszer.

Mv5bzdfinza1ngutntjkoc00mmuzlwixn2utywrhmwvmnwqwntk4xkeyxkfqcgdeqxvyndg0njmwndy@. V1 Fmjpg Ux1000

A családállítást régen rendszerállításnak hívták, ez a kifejezés onnan eredt, hogy az egyén saját rendszere felborul, így ez az egyensúly vesztett állapot problémákat okoz az életben. Egy családállítás során lélek-szinten kapcsolódhatunk olyan családi traumákhoz, amelynek létezéséről akár nem is tudunk, mégis magunkkal hordozzuk őseink traumáit. Akár 7 generáción keresztül a lélek magára veheti őseink sorsát.

A sorozat szereplői zseniális alakítást nyújtanak, de nem mehetünk el amellett sem, hogy egytől-egyig figyelemre méltó jelenségek. Összegyűjtöttük, mit lehet tudni a szexi török sorozatsztárokról.

Tuba Büyüküstün (Ada)

Tuba Büyüküstün 42 éves török színésznő, aki Törökország egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett színésznője. Színésznő, modell és UNICEF jószolgálati nagykövet. A sorozatban egy doktornőt alakít, akinek magánéleti problémái akadnak.

Murat Boz (Toprak)

Murat 44 éves török énekes, zeneszerző, szövegíró, színész. Korábban Tarkan háttérénekese volt.

A sorozatban egy vándorló életet folytató zenészt alakít, aki Ada nagy szerelme, viszont traumáik miatt képtelenek egymás mellett megtalálni a boldogságot.

Seda Bakan (Leyla)

Seda Bakan 38 éves török ​​színésznő, akinek családja anyai ágon Thesszalonikiből emigrált Törökországba. Apai családja bosnyák származású, aki Szarajevóból emigrált. A sorozatban egy vlogger háztartásbeli édesanyát alakít, akinek a férjét börtönbe zárják, majd ezek után egyedül kell helytállnia az életben.

Boncuk Yilmaz (Sevgi)

43 éves török színésznő Yılmaz az Anadolu Egyetem Kommunikációs Karán végzett. Ahmet Uluçay rendező fedezte fel, és 2004-ben a Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak című filmmel debütált. A sorozatban egy rákos ügyvédnőt alakít, akinek legnagyobb vágya, hogy rátalaljon a szerelem.

Riza Kocaoglu (Fikret)

Riza Kocaoglu 45 éves török ​​színész. Izmirben született és nőtt fel. Családja török ​​származású, akik Thesszalonikiből vándoroltak be, és családjának egy része a karsi Erivanból származik. Húga színésznő, Gözde Kocaoglu. A Dokuz Eylül Egyetem színházi szakán végzett. A sorozatban egy vendéglőst alakít, aki beleszeret Ada barátnőjébe, Sevgi-be.

Serkan Altunorak (Selim)

47 éves török színész. Legismertebb szerepe a Szulejmán című sorozatban Taslicali Yahya szerepe volt. A sorozatban Ada férjét alakítja, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy apa lehessen és boldoggá tegye feleségét.

Aytaç Sasmaz (Diyar)

25 éves török színész. 1998. augusztus 4-én született Manisában, Törökországban. 18 évesen kezdett színészkedni, amikor középiskolai darabjaiban szerepelt. A sorozat második évadában tűnik fel. Ő alakítja a családállítással foglalkozó Zaman fiát, aki egyébként romantikus kapcsolatba bonyolódik Adával.

Umut Kurt (Erdem)

Umut Kurt 43 éves török színész és író, aki 1981. április 17-én született a törökországi Erzincanban. Az Organize Isler (2005), a Kavsak (2010) és a Beynelmiel (2006) című filmekből ismert. A sorozatban Leyla férjét alakítja, akit bűnei miatt börtönbe zárnak.

Firat Tanis (Zaman)

49 éves török színész és zenész. 1995 óta több mint harminc filmben szerepelt. Törökországi meskheti származású. Koyu Bilalként játszott franchise vígjáték-sorozatokban és „Geniş Aile” tévésorozatokban. A sorozatban a családállítás módszerét gyakorló és tanító Zaman-t alakítja.