Barion Pixel Döbbenet, mit eszik Vilmos herceg – Érdekes dolgokkal tartja magát formában – Coloré

Döbbenet, mit eszik Vilmos herceg – Érdekes dolgokkal tartja magát formában

2023. 08. 12.

Vilmos hercegnek a teendői mellett szüksége van az erőnlétre, és szerencsés genetikája mellé az életmód is fontos.

Vilmos herceg hosszú élet elé nézhet, ha nagyszüleit és dédszüleit nézzük, hiszen a királyi család felmenői szép kort éltek meg. A genetika persze ennek csak egy része, azt meg kell segíteni a helyes étkezéssel és életmóddal. Egy hercegnek sok diplomáciai teendője van, Vilmos és Katalin három gyermeket is nevel, és számos karitatív szervezetet vezetnek. Katalin hercegné étrendje is speciális, de a 41 éves walesi herceg sem ehet akármit.

Vilmos herceg
Forrás: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Vilmos herceg még tavaly beszélt egy interjú során étrendjéről Monique Hyland táplálkozási szakértőnek. Hangsúlyozta a mértékletesség fontosságát, és elmondott mindent, amit előző nap evett.

A napi étrendje így festett akkor:

Reggelire két tojást ettem, teljes kiőrlésű pirítóssal, vajjal, almalét és egy csésze teát ittam tejjel és cukorral. Az ebédem egy kommersz szendvics és egy pohár víz volt, az esti étkezés fehér halból állt gombával, majd desszertként egy banán és csokoládés brownie következett. Ittam egy pohár vörös bort. A nap folyamán 2-3 csésze kávét is iszok.

– mesélte akkor Vilmos.

Mint a legtöbb szülő, ő is hozzátette, hogy azért iszik kávét és teát, mert a gyerekek éjszakánként is ébren tartják.

kávé
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Vilmos tehát nem követ speciális diétát, de egyszerre nem eszik sokat, és két étkezésében mindig túlsúlyban vannak az egészséges összetevők. Persze brit arisztokrataként az is bizonyos, hogy a legjobb alapanyagok találhatók meg a konyhájukban. A herceg emellett pedig nagy hangsúlyt fektet a mozgásra, többféle sportot űz, az egyik kedvence a lovaspóló.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Arthur Edwards – WPA Pool/ Getty Images
/egeszseg/gasztro/vilmos-herceg-etrend/