Barion Pixel Barbara Streisand még nem szórakozott eleget – Coloré

Barbara Streisand még nem szórakozott eleget

2023. 11. 16.

Hiszed vagy sem, Barbara Streisand 81 éves. A siker énekes- és színésznőként is elérte, de egy valami nagyon bántja és kudarcként éli meg.

Kevés híresség tudja azt felmutatni, amit Barbara Streisand. Az amerikai színésznő, énekesnő, rendező, producer és forgatókönyvíró 10 Oscar-díj, 9 Golden Globe-díj, 8 Grammy-díj, 4 Emmy-díj és 1 Tony-díj tulajdonosa. Azon kevesek közé tartozik, akik egyszerre nyertek el énekesként és színészként is Oscar-díjat.

Könyv az életéről

Megjelent új emlékiratában, a My name is Barbarában azt mutatja be, hogyan emelkedett ki a brooklyni rengetegből a szórakoztatóipar legmagasabb szintjéig. Nem volt mindig könnyű az az út, amin járt. Érték kudarcok és nehézségek, de tudta, hogy ritka dolog birtokában van. Énekesnő létére nem tud kottát olvasni, de hitt a tehetségében, a saját erejében és akaratában. A színészet megszállottja lett, mert amikor játszott, akkor igazán spontán tudott lenni és imádta ezt a változást.

Barbara Streisand
A színésznő és Jon Peters producer, a Csillag születik című filmért járó golden Globe-díj átadásán 1977-ben / Kép forrása: Ron Galella / Contributor / Getty Images

Barbara Streisand ébresztője

Nagy sikereket tud maga mögött a világhírű színész, énekes és élete, hivatása a szórakoztatás, de kudarcként éli meg, hogy az életéről nem tudja azt mondani, hogy túl sokat szórakozott volna. A hírnév jólétet is teremtett, amelyet ki is élvez a híresség, de szeretne még többet szórakozni.

Az igazat megvallva nem szórakoztam túl sokat életemben. Még jobban szeretnék szórakozni.

Figyelemre méltó ez az élethez való hozzáállása. Nagyon sok fiatal példát vehetne Barbara Streisandról. Csak nézzünk körül a saját környezetünkbe. A fiatalok kínosan ügyelnek arra, hogy ne emeljék fel a fejüket a telefonjukból, nagyon sokan anyagi és egészségügyi nehézségekkel küzdenek, mások a depresszióval küzdenek és még azzal is szembe kell nézni, hogy egyre nagyobb veszélyben van az emberiség a saját környezetét szennyező tevékenységek miatt. Ideje kikukkantani a világba és szórakozni kicsit!

Nyitókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images