Barion Pixel Még nincs programod a munka ünnepére? Vár a Vígszínház Vígmajálisa! – Coloré

Még nincs programod a munka ünnepére? Vár a Vígszínház Vígmajálisa!

2022. 04. 30.

Idén végre ismét együtt ünnepelheti közönség és társulat a Vígszínház 126. születésnapját: téged is vár május 1-jén a Vígmajális!

Majdnem két évet kellett várnunk, de idén végre ismét együtt ünnepelhetjük a Vígszínház társulatával az intézmény születésnapját, méghozzá május 1-jén, a Vígmajálison.

Téged is vár a Vígmajális!

A Vígmajális május 1-jén, 14 órakor nyitja meg kapuit, ahol számtalan ingyenes programmal, köztük gyerekfoglalkozásokkal, dedikálással, koncerttel várják az érdeklődőket, akik ünnepélyes keretek között ismerhetik meg a Vígszínház 2022/23-as évadának tervezett bemutatóit. Na és természetesen a társulattal együtt ünnepelhetik a Vígszínház 126. születésnapját.

Vígmajális Vígszínház
A Vígmajális a hétvége legjobb programjának ígérkezik, amelyen megünnepelhetjük az intézmény 126. születésnapját (Fotó: Vígszínház)

Rudolf Péter igazgató 15.00 órakor lép színpadra, hogy ismertesse a következő évad bemutatóit, ezt követően pedig részletek csendülnek fel a Víg125 exkluzív koncertből. A műsort követően a társulat tagjai dedikálnak, míg a legkisebbeket izgalmas gyerekprogramokkal várják. A rendezvény ideje alatt kedvezményes jegy és bérletvásárlásra is lehetőségünk lesz, így márt csak ezért is érdemes ellátogatni a rendezvényre. Akik pedig nem tudnak személyesen megjelenni, a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán élőben követhetik a társulat műsorát.

A program este is folytatódik, ekkor a Vígszínház emblematikus szerzeményeiből rendeznek koncertet a nagyszínpadon. Olyan klasszikus előadások népszerű slágerei csendülnek fel, mint a Csókos asszony, a Fekete Péter, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A padlás vagy A Pál utcai fiúk, megidézve a 125 éves teátrum különböző korszakait a társulat művészeinek előadásában, nagyzenekari kísérettel. Jó hír, hogy akik már áprilisban bérletet váltottak a következő évadra, ők ingyen megtekinthetik a Víg125 koncertet. Az eseményről még több információt olvashatsz a Vígszínház weboldalán.

Borítókép forrása: Vígszínház