Barion Pixel Amikor elveszíted a gyermeked, de neked tovább kell élned: Sokkoló darabbal tér vissza a Vígszínházba Alföldi Róbert! – Coloré

Amikor elveszíted a gyermeked, de neked tovább kell élned: Sokkoló darabbal tér vissza a Vígszínházba Alföldi Róbert!

2024. 05. 27.

Mundruczó Kornél és Wéber Kata nagysikerű előadásával tér vissza a Vígszínházba rendezőként Alföldi Róbert. Az Egy nő anatómiájából Mundruczó Oscar-jelölt filmet is készített a Netflixnek a Koronából ismert Vanessa Kirby főszereplésével. Az előadást a Vígszínház Váci utcai játszóhelyén, a Pesti Színházban mutatják be.

Alföldi Róbert
Forrása: RTL

Miről is szól Alföldi Róbert előadása?

A Pesti Színház első bemutatója október 5-én Alföldi Róbert rendezésében, Petrik Andrea, Telekes Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Waskovics Andrea, Márkus Luca, Radnay Csilla és Kövesi Zsombor szereplésével az Egy nő anatómiája lesz. A Pieces of a Woman Mundruczó Kornél nagy sikerű filmje Wéber Kata drámája alapján készült, melyet most először mutat be magyar színház. A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden megkérdőjeleződik az életében: meg kell küzdenie a családja elvárásaival, a társadalmi konvenciókkal, és a legfontosabb emberi kapcsolatait is újra kell építenie, hogy tovább tudjon lépni.

Az előadásból 2021-ben készült nagysikerü film a Netflixre. A főszereplőt Vanessa Kirby-t Oscar-díjra jelölték megrázó alakításáért. mellette Shia Lebeouf és az Oscar-díjas Ellen Burnstyn játsszák a főbb szerepeket.