Utazd be a világot a kanapédról!

Ideges vagy? Netán azért vagy ideges, mert idén sem sikerült elutaznod valami jó helyre? Akkor kapcsold be a lakás legnagyobb képernyőjét, tölts magadnak egy pohár bort és dőlj hátra a kanapén! A Scenic Relaxation nyugtató zenei aláfestéssel készült drónfilmjeivel most oda repülhetsz el, ahová csak akarsz.

A drónfevételekből összeszerkesztett, relaxációs zenei aláfestéssel készült egyórás filmek jól jöhetnek, ha képet szeretnénk kapni valamelyik országról vagy kontinensről, de utazás helyett is nézhetjük azokat. A filmek segítségével gyönyörű tájak, városok fölött repülhetünk át, miközben kényelmesen elnyúlunk a kanapén.

A Scenic Relaxation YouTube-csatorna legnépszerűbb filmje az Olaszországról készült videó, amelyet 5 hónap alatt több, mint 5,7 millióan tekintettek meg. A filmben feltűnnek Itália ikonikus helyei, például a Dolomitok, Toszkána vagy a Comói-tó, de a szemünk elé tárulnak a legkülönlegesebb olasz városok vagy szigetek is:

Ha tetszett az élmény, akár minden nap más-más helyre repülhetünk el a videók segítségével: „bejárhatjuk” többek közt Ausztriát, Svájcot vagy Madeirát, ha pedig nem elégszünk meg egy-egy országgal vagy szigettel, akkor egy egész kontinenst is kiválaszthatunk magunknak egy estére.

Jó utat!

Nyitókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!