Színház a városban? Lehetséges!

2021. 09. 28.

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház kísérleti előadás-sorozata kilép a színpadról, és a fővárost teszi játszóhelyévé.

Az összesen 8, egyenként 15 perc körüli előadás Budapest különböző pontjain játszódik, melyekre térkép segítségével találhatunk oda. A részvételhez mindössze fülhallgatóra, okostelefonra internetkapcsolattal, a színházjegyre és szabadidőre van szükségünk.

Színház A Város
Forrás: juranyihaz.hu

“Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik. Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.” – írja le a Jurányi Ház a projekt működését. A Margitszigeti Vadasparkban A gólya című színdarabot, a Péterfy-házaspár Daráló című művét a Nagyvásárcsarnokban, a Kossuth téren pedig az Álomőrséget hallgathatjuk meg és lehetünk részesei interaktív módon. A további előadásokért, jegyekért keressétek a Jurányi oldalát!