Barion Pixel 4 romantikus film a nyári estékre – Coloré

4 romantikus film a nyári estékre

2023. 07. 31.

Ha romantikus filmet keresel, hogy összebújjatok egy kicsit a pároddal, vagy csak neked van szimplán kedved egy kis szerelmet nézni, akkor hoztunk egy listát, amiről érdemes válogatnod idén nyáron.

1. Ghosted

A Ghosted egy amerikai romantikus film, felturbózva egy kis akcióval. A szokás sztori, megismerkedik egy férfi és egy nő, egymásba szeretnek. De aztán a nő, Sadie (Ana de Armas) nem válaszol a férfi üzeneteire, így Cole (Chris Evans) felkerekedik, hogy megkeresse őt. Kiderül, hogy Sadie titkos ügynök, és együtt keverednek nemzetközi balhékba. A csavar pedig, hogy végre nem a nőt kell megmenteni a rosszfiúk karmából, hanem a nő a badass, aki megmenti a pasit.

Vicces, romantikus, rengeteg kalanddal, így nem fogsz rajta unatkozni.

2. Perfect Addiction

A sikeres edző, Sienna Lane (Kiana Madeira) rájön, hogy a barátja, Jax (Matthew NOSZKA) az akkori bajnok megcsalja őt a húgával. Sienna bosszút forral ellene. Elkezdi edzeni az egyetlen embert, aki letaszíthatja a trónjáról, az ősellenségét, Kaydent (Ross Butler).

Egyesek szerint olyan, mintha a Rockyt vegyítenéd romantikus filmmel, másoknak azonban külön tetszik, hogy kifejezett menő szerelmes sztorit nézhetnek.

3. My Fault

Noah édesanyja megtalálja a nagy Ő-t egy gazdag fickóban. Ezért egy új városba költöznek, hogy új életet kezdjenek. Noah megismerkedik Nickkel az elkényeztetettnek tűnő rosszfiúval, akivel a gyűlöletük hamar átcsap valami sokkal forróbba. Azonban nemcsak a mostohatestvére, hanem autóversenyekre jár, bandatag és verekszik is pénzért, pontosan az a fiú, akitől Noah megfogadta, hogy távol tartja magát, mert az erőszakos apja után nem akar még egy ilyen férfit az életébe.

Ha szereted a szeretlek-gyűlöllek viszonyokra alapuló romantikus filmeket és nem zavar a mostohatestvérek közötti kapcsolat, akkor érdemes megnézned. A párodat vedd rá azzal, hogy vannak benne jó sportkocsik, autósüldözés és verekedés is.

4. Somebody I Used To Know

A Somebody I Used to Know egy 2023-as amerikai romantikus vígjáték, amelyet Dave Franco rendezett, és a feleségével, Alison Brie-vel közösen írt.

A szülővárosába hazatérő munkamániás Ally (Alison Brie) nosztalgiázni kezd első szerelmével, Seannal (Jay Ellis), és már nem biztos abban, hogy olyan emberré vált-e, amilyenné szeretett volna. A helyzet még kaotikusabbá válik, mikor megismerkedik Sean menyasszonyával, Cassidyvel (Kiersey Clemons), aki egykori énjére emlékezteti.

Forrás: Amazon Prime Video, Port.hu, YouTube

Borítókép forrása: Pexels / Jeshootscom