Barion Pixel Mozizz egy éjszakán át a főváros artmozijaiban! – Coloré

Mozizz egy éjszakán át a főváros artmozijaiban!

2022. 05. 11.

Május 20-án ismét itt az Artmozik Éjszakája, amikor nincs záróra és egy karszalaggal kora estétől másnap hajnalig filmezhetünk.

A pandémia egészségügyi korlátozásainak feloldását mindenki egy emberként üdvözölte, az egyik legjobb dolog talán az volt, amikor újra mehettünk moziba. De nemcsak multiplexek vannak ám az országban és a fővárosban, hanem szép számmal művészmozik, vagyis artmozik. A mainstream kultúrából kieső, azonban igazán élvezetes filmeket felvonultató helyszínek május 20-án megint megszervezik az Artmozik Éjszakáját.

artmozi
Forrás: artmozi.hu

A Művész, a Puskin, a Toldi, a Kino Café és a Tabán csatlakozott az idei programhoz, amikor is este hattól másnap hajnalig egyfolytában dolgoznak majd a vetítőgépek. Ha szeretnénk részt venni, mindössze egy karszalagot kell megvennünk 3800 forintért bármelyik helyszín jegypénztárában, és aztán irány a terem. Magyar és külföldi alkotásokból egyaránt válogathatunk majd, érkezik A legjobb dolgokon bőgni kell, A világ legrosszabb embere, a Kilakoltatás, az Út a díjesőig, de a tavalyi év sikerfilmjei közül is válogattak a szervezők – megnézhetjük a Dűnét, a Gucci-házat vagy a Még egy kört mindenkinek c. Oscar-díjas alkotást.