Barion Pixel Mit kérdeznének egymástól a sztárok? – Coloré

Mit kérdeznének egymástól a sztárok?

2021. 11. 03.

Mindannyian szeretünk kedvenc színészeinkkel készült interjúkat és riportokat hallgatni, ebbe a felállásba visz egy kis csavart a Variety Actors on Actors sorozata.

Te mit kérdeznél Chris Evanstől vagy Scarlett Johanssontól, ha eltölthetnél vele egy órát az interjúszobában? Vagy Hugh Jackmantől, Anne Hathawaytől, esetleg Margot Robbie-tól és Jake Gyllenhaaltól? Ez talán sosem valósul meg, de azt kideríthetjük, hogy ők mit kérdeznének egymástól. A Variety magazin videósorozata az Actors on Actors címet viseli, melyben nincsenek riporterek vagy újságírók, hanem két színész, akik egymást kérdezik a szakmájukról.

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő sorozatot idén és tavaly online formában szervezték meg a készítőik, de ez sem akadályozta meg a szereplőket abban, hogy érdekes, mély beszélgetéseket kerekítsenek a lehetőségből. Ewan McGregor és Pedro Pascal az egyik közös pontról, a Star Wars-világról csevegett, Kaley Cuoco és Elizabeth Olsen a WandaVision című sorozat teóriáit vitatták meg, és a Variety olyan, elsőre szokatlannak gondolt párosokat is összehozott már, mint Brad Pitt és Adam Sandler, Lady Gaga és Lin-Manuel Miranda, Shia LaBeouf és Kristen Stewart vagy épp Eddie Murphy és Antonio Banderas. Bátran válogassunk a videók között akár évekre visszamenőleg, rengeteg gyöngyszemet találhatunk köztük.

Borítókép forrása: Youtube