Last Christmas I Gayview Mahat

Facebookozók neveiből rakták össze jól ismert világslágerek dalszövegeit, és az eredmény nagyon viccesre sikerült – legalábbis annak, aki csípi ezt a fajta humort.

Már csak alig két hét van az ünnepekig, a rádiók ontják magukból a karácsonyi slágereket, mi pedig úgy vagyunk velük, mint a Reszkessetek betörőkkel: valamiért sosem unjuk meg őket. Akadnak viszont olyanok, akik úgy gondolták, hogy ezekre a zenékre is ráfér egy kis tuning, és kitalálták, hogy Facebook felhasználók neveiből rakják össze a dalszövegeket, majd karaoke formájában feltöltötték műveiket a YouTube-ra.  

Nem véletlen, hogy többek közt a Wham! együttes George Michael által énekelt Last Christmas c. számára esett a választásuk, hiszen 1984 óta ez a világ egyik legnépszerűbb karácsonyi dala. Minimális angoltudással már az új verzió “szövegét” is bárki elolvashatja, sőt, elénekelheti, és máris jobban fog indulni ez a szürke téli reggel:

De készült válogatás is karácsonyi dalokból, amely ITT tekinthető meg, továbbá Facebook Names in Song Lyrics néven a legkülönfélébb slágerekből mixelt paródiák egész sorát találjunk a videómegosztón. Ezekből ITT kaphatsz ízelítőt.

Arról nincs információnk, hogy az új klipekben szereplő Facebook felhasználóknak van-e tudomásuk arról, hogy neveik dalszöveggé avanzsáltak, és ha igen, akkor mit szólnak a pár másodperces hírnévhez…

Borítókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!