Barion Pixel Julia Roberts, Ethan Hawke és Kevin Bacon együtt néz szembe az apokalipszissel a Netflix új thrillerében – Coloré

Julia Roberts, Ethan Hawke és Kevin Bacon együtt néz szembe az apokalipszissel a Netflix új thrillerében

2023. 10. 07.

A Leave the World Behind című különlegesen izgalmas filmben tér vissza Julia Roberts, akit mostanában keveset láthattunk a vásznon.

Az elismert író-rendező, Sam Esmail igazi álomcsapatot állított össze; így Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Kevin Bacon keltik életre az intenzív thrillert, ami jóval túlmutat egy szokványos apokalipszis sztorin.

Közeledik a vég Amanda (Julia Roberts) és családja számára Sam Esmail új pszichológiai thrillerének, a Leave the World Behind első előzetesében. Rumaan Alam 2020-as regényének adaptációja egy Long Island-en vakációzó családot mutat be, akik váratlanul szembesülnek két idegennel. Clay (Ethan Hawke) nyit ajtót, GH-nak (Mahershala Ali) és feleségének, Ruth-nak (Myha’la Herrold), akik az Airbnb-nek a tulajdonosai, ahol Amandáék és gyerekeik (Farrah Mackenzie és Charlie Evans) tartózkodnak.

Leave The World Behind, Julia Roberts
Forrás: Netflix

Figyelmeztetik őket a különös áramszünetekre, és GH állítja, hogy van még valami furcsa a kimaradásokban, ami mintázatot mutat világszerte. A látszólagos bizalmatlanság ellenére hamarosan bebizonyosodik, hogy GH-nak igaza van, a televízióban sorjáznak az Egyesült Államok elleni hatalmas kibertámadásról szóló hírek. Ám kiderül, az igazság sokkal ijesztőbb még ennél is. A helyzet gyorsan sokkal rosszabbra fordul, a világ kezd összeomlani, és a két család együtt próbál túlélni, miközben le kell győzniük előítéletüket és bizalmatlanságukat is.

Leave The World Behind
Forrás: Netflix

A rendező Esmail az A-listás írók közé emelkedett, miután megalkotta a nagy kedvenc Mr. Robot sorozatot, ami három Emmy-díjat is bekaszált. Új apokaliptikus thrillere pedig lehetővé teszi számára, hogy felfedezze a világvégét és a vele járó összes bizarr pillanatot megmutassa, miközben reflektorfénybe helyezi a szereplőket, és az azok közti feszültségeket. Hogyan reagálnak az emberek, ha nincs áram, a világ összeomlik és az idegenek csak egymásra támaszkodhatnak.

Az igazán színvonalasnak ígérkező, Julia Roberts nevével fémjelzett thriller november 22-én érkezik a mozikba, majd december 8-án a Netflixre. Producerei között ott van Barack és Michelle Obama.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: Netflix