Barion Pixel Julia Roberts maga mögött hagyja Hollywoodot – Coloré

Julia Roberts maga mögött hagyja Hollywoodot

2023. 08. 28.

Julia Roberts jobban érzi magát, ha távol van Hollywood nyüzsgésétől, a hírek szerint azt fontolgatja, hogy elköltözik onnan és visszafogottabb életet él majd.

Julia Roberts költözni fog

Julia Roberts és a férje, Danny Moder 2020-ban vásároltak egy 8,3 millió dolláros luxus családi házat, ahol a színésznő nagyon jól érzi magát, ezért azt fontolgatja, hogy minden idejét ott töltse, és feladja a hollywoodi életét, csak akkor tartózkodjon Malibuban, ha szükséges a munkája miatt.

Imádja San Franciscót, és úgy tűnik, soha nem akar elmenni innen

– árulta el egy forrás, aki szerint a pár továbbra is azt tervezi, hogy megtartja malibui lakhelyét, valamint az új-mexikói Taosban lévő farmját.

julia roberts
Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Julia sokkal több örömet és ihletet kap, amikor a farmon van, vagy San Franciscóban bóklászik – ami még mindig az első számú hely, ahol szeretne élni, ha Danny valaha is beleegyezik

– tette hozzá a bennfentes, elárulva, hogy Moder a maga részéről nem olyan biztos a költözésben, de mostanában „kezdett megbarátkozni ezzel az ötlettel”.

Julia Roberts megkedvelte a várost, mivel állítólag „sokkal kulturáltabb és szerethetőbb számára, mint a malibui birtokán lógni”. A színésznő és a férje még tervezgetnek, de a bennfentes szerint „egy teljes körű költözés van a láthatáron”.

julia roberts
Julia Roberts és a férje, Danny Moder / Kép forrása: Kevin Dietsch / Staff / Getty Images News / Getty Images

Azért nem mondanak le örökre Maliburól

Bennfentesek szerint Julia Roberts és Danny Moder így vagy úgy, de mindenképpen meg akarják tartani dél-kaliforniai lakhelyüket, hogy a tengerparton tölthessék a nyár egy részét a három gyerekükkel, a 18 éves ikrekkel, Hazellel és Phinnaeusszal, valamint a 16 éves Henryvel.

Julia Roberts és az operatőr férje 2000-ben találkozott először egy mexikói forgatáson, és több mint két évtizede házasok, 2002. július 4-én kötötték össze az életüket.

Roberts korábban a CBS Sunday Morning című műsorában kifejtette, hogy mennyire fontos számára a család:

Sosem csak az számított, hogy színész legyek. Ez egy valóra vált álom, de nem ez az egyetlen valóra vált álmom. Az élet, amit a férjemmel építettem fel, az élet, amit a gyerekeinkkel építettünk fel, ez a legjobb dolog. A nap végén diadalmasan hazajönni hozzájuk.

Forrás: Radar Online

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images