Barion Pixel Az 55 éves Julia Roberts George Clooney képével ellátott estélyi ruhában pózolt – Íme az oka – Coloré

Az 55 éves Julia Roberts George Clooney képével ellátott estélyi ruhában pózolt – Íme az oka

2022. 12. 06.

A színésznő, Julia Roberts a különleges darabbal fejezte ki támogatását barátja és kollegája felé, aki egy rangos kitüntetést kapott.

Julia Roberts egyedi módon biztosította támogatásáról közeli barátját, George Clooney-t a 45. Kennedy Center kitüntetésen, Washingtonban. Az 55 éves színésznő hosszú fekete ruhát viselt egy kis fekete kabát alatt, amely a derekánál végződött. A kabátkánál érdekesebb maga a ruha, amit a férfiról készült megannyi keretes fotó borított.

George Clooney
Forrás: Northfoto

Roberts tündökölt, mint mindig, hatalmas, széles mosolyát visszafogott rúzzsal emelte ki, nagy karika fülbevalót viselt, haját pedig a megszokott vöröses-barna árnyalatban, kiengedve, hullámokkal megspékelve viselte. A különleges estélyi egy Moschino darab volt, amely természetesen kifejezetten erre az alkalomra készült.

A nagy eseményre Juliát a férje, az operatőr Danny Moder is elkísérte, aki klasszikus fekete öltönyt viselt. A vörös szőnyeges bevonulás után, a rendezvény későbbi részére a világsztár átöltözött és egy fekete nadrágkosztümöt viselt.

Julia Roberts és George Clooney
Forrás: Northfoto

A rangos ceremónián Joe Biden elnök és a first lady, Jill Biden is jelen volt, George Clooney pedig átvehette az életműdíjat. A Vészhelyzet egykori doktora mellett kitüntették a U2 együttest, Tania León zeneszerzőt, Gladys Knightot és Amy Grantet.

A közönség soraiban ott tapsolt Matt Damon is, aki közvetlen Julia Roberts mellett állt. Ők hárman együtt játszottak az Ocean’s 11-ben, de George és Julia nemrég egy családi vígjátékban is főszereplők voltak, a Beugró a Paradicsomba című moziban. Ezen kívül izgalmas duójuk látható volt például a Pénzes cápa 2016-os krimiben.

Julia Robert egyébként egyénileg is elismert színésznő, olyan filmek főszerepében láthattuk, mint a Micsoda nő, az Oltári nő, az Édesek és Mostohák vagy éppen a Mona Lisa mosolya.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto