Barion Pixel Mit mondjunk a gyereknek, ha macskanő várja apát otthon? – Itt a Szia Életem! előzetese – Coloré

Mit mondjunk a gyereknek, ha macskanő várja apát otthon? – Itt a Szia Életem! előzetese

2022. 05. 16.

Megérkezett Rohonyi Gábor és Vékes Csaba filmje, a Szia Életem! előzetese, amely ízelítőt ad a főhős – a Thuróczy Szabolcs által megformált apuka – megpróbáltatásaiból, nevezetesen abból, hogy mivel jár az addig sosem látott fia pesztrálása. A vígjátékban olyan nagyszerű színészek láthatók még, mint Kovács Patrícia, Básti Juli vagy Mucsi Zoltán.

A Szia Életem! c. vígjátékban kicsit minden szülő magára ismerhet – a készítők legalábbis ezzel a szándékkal vitték vászonra Vékes Csaba forgatókönyvét, aki saját tapasztalataiból merítve kerekített (időnként a valóság határait átlépő) történetet az apává válás folyamatáról.

Szia Életem!
Jelenet a Szia Életem! c. filmből / Fotó: Gordon Eszter

A főszereplő ötvenes sztárírót (Thuróczy Szabolcs) kirúgják az egyetemi állásából, és eltiltják a tanítástól, miután szerelmi viszonyba keveredett egy diákjával (Sárközi-Nagy Ilona). Ráadásul még a soha nem látott, óvodáskorú gyereke (Pásztor-Várady Mór) is feltűnik, miközben írni szeretne, és szorítja a határidő. A főhős és kisfia hirtelen jött, kényszerű együttléte számos vidám fordulatot tartogat, mert mit mondjunk például a gyereknek, ha macskanőnek öltözött call girl várja apát otthon?

A film további szerepeiben is számos nagyszerű színész lesz látható. Köztük az eseti barátnőt játszó Kovács Patrícia, kíváncsi szomszédasszonyként Básti Juli, filmproducerként Scherer Péter, könyörtelen kiadóvezetőként Mucsi Zoltán, haszonleső sztármenedzserként Tasnádi Bence, vagány taxisofőrként Pálmai Anna és a mindig segítőkész orvos bőrébe bújó Elek Ferenc szerez majd szórakoztató perceket a közönségnek.

A Szia Életem! augusztus 25-től kerül a mozikba, de az országos premier előtt lesz egy közönségvetítés június 12-én Balatonfüreden, a Magyar Mozgókép Fesztiválon, ahol a legjobb férfi főszereplő kategóriában Thuróczy Szabolcsot jelölték a Magyar Mozgókép Díjra.