Barion Pixel Utazz holnap Koreába! – Ingyenes Korea Nap a Millenárison – Coloré

Utazz holnap Koreába! – Ingyenes Korea Nap a Millenárison

2022. 05. 20.

Május 21-én a Millenárisra költözik Korea: a Korea Napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél. Színpadi produkciók, kulturális és gasztronómiai különlegességek, valamint élménystandok várják a látogatókat, este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a nap.

Nem mindennapi eseménnyel ünnepli tizedik születésnapját a Koreai Kulturális Központ: május 21-én egész napos ingyenes programokkal várja az érdeklődőket a Millenáris G épületében, a Korea Napra.

Ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél. A beharangozó szerint itt minden korosztály talál majd kedvére való kulturális programokat: a nagyszínpadon tradicionális, valamint modern zenei- és táncprodukciókkal, extrém taekwondo show-val és sok más izgalmas műsorral készülnek a szervezők.

Korea Nap
Kép forrása: Koreai Kulturális Központ

Az épület előtti udvaron gyermek játszóház, koreai gasztronómiai élmények, kalligráfia és kézműves standok csábítják a látogatókat. Akiket pedig inkább a divat és a szépség érdekel, azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy akár népviseletbe is bújhatnak egy fotó erejéig.

Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességek is helyet kapnak, valamint sor kerül a 2022 KoreaON: Hallyu Com-on rendezvényre is, majd este egy fergeteges K-pop bulival zárul a Korea Nap.

A budapesti Koreai Kulturális Központ 2012 óta népszerűsíti a koreai kultúrát Magyarországon, és erősíti a két ország kapcsolatát. A programok és a kiállítók részletes listája megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

Ha már a Millenárison vagy, látogass el az Álmok Álmodói 20 című kiállításra is!