Barion Pixel Hétvégi kirándulás: a Netflix új thrillerében senki sem az, akinek látszik – Coloré

Hétvégi kirándulás: a Netflix új thrillerében senki sem az, akinek látszik

2022. 03. 06.

Ez a hétvégi kirándulás nem egészen a tervek szerint alakul, miután Beth-t (Leighton Meester – Gossip Girl: A pletykafészek) azzal vádolják, hogy megölte legjobb barátnőjét.

És ahogy azt a thrillereknél megszokhattuk, hamarosan sötét titkok kerülnek felszínre a múltból. A Hétvégi kirándulás valószínűleg gyorsan felkerül a Netflix top 10-es listájára, és bár a film alapvetően nézhető, nekünk az az érzésünk, hogy Leighton Meester színészi játékából többet is kihozhattak volna a készítők.

Miről szól a Hétvégi kirándulás?

Leighton Meester alakítja a főszereplő Beth-t, egy fiatal anyukát, aki egy nem túl kielégítő házasságban él egy angol úriemberrel, Robbal (Luke Norris), valamint pár hónapos kislányukkal. Beth londoni otthonukból Horvátországba utazik meglátogatni szabad szellemű – és egyébként kokainfüggő – legjobb barátnőjét, Kate-et (Christina Wolfe), aki éppen válófélben van, és a majdnem ex férje pénzén buliról bulira jár. Beth megérkezése után belevetik magukat az éjszakába, majd egy bárban italozni kezdenek két ismeretlen fickóval. Beth másnap reggel pokoli fájdalmakkal ébred, csupán néhány emlékkel az előző éjszakáról. Kate azonban nincs sehol, csupán egy vérfolt a szobája padlóján.

A Hétvégi kirándulás Sarah Alderson azonos című regénye alapján készült, és noha bővelkedik váratlan fordulatokban, mi a magunk részéről jobban örültünk volna, ha Leighton Meester az élettel telibb Kate-et alakítja, és nem csupán egy tragikus partilányként ismerhetjük meg őt. De ezt leszámítva is azt mondjuk, hogy Meester miatt megéri esélyt adni ennek a filmnek.

Borítókép forrása: Netflix