Barion Pixel Eros Ramazzotti jövőre ismét Budapesten koncertezik – Coloré

Eros Ramazzotti jövőre ismét Budapesten koncertezik

2022. 07. 03.

Jövőre ismét hazánkba látogat Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes Battito Infinito című világ körüli turnéja keretében 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Négy év telt el azóta, hogy Eros Ramazzotti új stúdióalbummal jelentkezett, idén ősszel azonban Battito Infinito címmel érkezik a következő anyag, ezt mutatja be 2023. április 19-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jövőre Eros Ramazzotti koncert lesz Budapesten

A világhírű énekes-dalszerző több mint 35 éves pályafutása alatt közel 70 millió lemezt értékesített, és világszerte több mint kétmilliárdszor streamelték dalait. A Battito Infinito albumot látványos élő show keretében hallgathatják meg az amerikai és az európai rajongók: a turné idén szeptemberben indul és 2023 májusáig tart.

„Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel az érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt” – idézte Eros Ramazzotti közleményét a kulturaonline.hu

Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti 2023-ban ismét Budapesten koncertezik (Ez a fotó a 2009-es fellépésén készült, forrása: Shutterstock/Puzzlepix)

Az új lemez első, Ama című kislemeze már meghallgatható: ez a dal a szeretet üzenete, a szabadság himnusza. Az új album zeneszámai mellett természetesen a régi nagy slágerek is felcsengenek majd a turnén, amely egy öt helyszínes európai bemelegítés után október 30-án Los Angelesben indul. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné jövő februártól májusig további tíz olaszországi dátummal érkezik Európába. Eros Ramazzotti legutóbb 2019 októberében adott koncertet Magyarországon, akkor is a Budapest Sportarénában – írta az MTI.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix