Barion Pixel Egy igazán drámai sorozat: Most nevess! – Coloré

Egy igazán drámai sorozat: Most nevess!

2022. 03. 10.

Jim Carrey neve valószínűleg sokakat elrettent attól, hogy esélyt adjanak a Most nevess!-nek, ám akik előző rossz tapasztalataik alapján bizalmatlanok, biztosan meg fognak lepődni!

A Most nevess! címével ellentétben egyáltalán nem azért ülteti le az embert a képernyő elé, hogy nevetés legyen a vége. Jim Carrey drámai oldalát veszi elő, és ,,erős színekkel fest” a sorozatban.

Egy szeretett gyerekműsor főszereplőjét, Jeff Pickles-t formálja meg, aki nem csupán a műsor arca, hanem készítője is: célja, hogy a gyerekek a saját szintjükön megértsék a világot, legyen szó örömteli- vagy szomorú dolgokról. A műsor egy alternatív csodavilágot biztosít Jeffnek, ahol ő maga is elhiszi, hogy minden rendben van, és hogy mindenkit meg tud menteni.

Világa akkor omlik össze, amikor egy hirtelen családi tragédia történik, ami az egész életét megváltoztatja. Meg kell tanulnia, hogyan éljen egyedül úgy, hogy megtartja maradék eszét, és eközben a műsorát is kezében tartja. Harcait nemcsak magával, hanem családjával is megvívja: fiával, feleségével és az apjával, aki műsorának producere.

Most nevess! Jim Carrey sorozata
Jim Carrey a Most nevess!-ben azt az oldalát mutatja meg, amit ritkán láthatunk / Kép forrása: Imdb

A félórás epizódokból álló sorozat egyes perceit értetlenül nézzük, mégis várjuk a folytatást, mert akkora élvezetet nyújt, ahogy Jim Carrey kilép az idióta szerepből, és egy jólelkű, magával vívódó, démonjaival küzdő embert formál meg.

A rendező és producer Michel Gondry volt, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogása című film során dolgozott együtt utoljára a főszereplővel.

A Most nevess!-t mindenkinek ajánljuk: annak, aki szereti Jim Carrey-t, és annak is, aki nem, mert aki eddig nem tette, most biztosan a szívébe zárja.