Barion Pixel Dating Beyond Borders – innen informálódj, ha külföldivel randizol – Coloré

Dating Beyond Borders – innen informálódj, ha külföldivel randizol

2022. 07. 18.

A németek értékelik a pontosságot, míg a kolumbiaiaknál akkor is korán érkezünk, ha két órát késünk. A japánok a csoportos randevúk hívei, ellenben a spanyolok kedvelik a romantikus, privát ismerkedést. Ilyen és ehhez hasonló útravalókkal látnak el a Dating Beyond Borders videói, amelyekkel felkészülten vághatunk neki a külföldi partnerrel való kapcsolatnak.

Dating Beyond Borders YouTube-csatorna hetente megújuló videókínálata első sorban azoknak nyújt segítséget, akik egy másik nációból származó partnerrel randiznak és gyorstalpalóra van szükségük a sajátjuktól eltérő ismerkedési kultúra szokásaival kapcsolatban. Az informálódás mellett persze nem elhanyagolható a móka-faktor sem, hiszen a tartalmakkal a különböző nációk legnagyobb kliséinek, vagy épp azok megcáfolásának lehetünk szemtanúi. 

dating beyond borders, YouTube
A Dating Beyond Borders értékes kontentekkel látja el a téma iránt érdeklődőketKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Az igényes kontentekből többféle tudásra is szert tehetünk: megismerkedhetünk az adott nemzet alapvető randizási szokásaival, ezzel együtt pedig feltérképezhetjük, mik például a franciák, oroszok, japánok stb. prioritásai az ismerkedés alatt

A videókból például megtudhatjuk, hogy a kínaiak számára elsődleges szempont a partner társadalmi státusza, így ne csodálkozzunk, ha a köszönés után azonnal a keresetre terelődik a szó. Ha orosszal randizunk, érdemes figyelembe venni, hogy az orosz nők nem szeretik a határozatlan férfiakat, míg a német hölgyek gyakran túl szókimondók lehetnek az ízlésünknek. A chilei férfiak (más latin nemzetekkel ellentétben) kevésbé rámenősek, ellenben az olaszokkal, akikkel érdemes vigyázni: amilyen nagy hűhót csapnak az udvarlás köré, olyannyira nem épp a hűség mintapéldányai hosszú távon. Ha dél-koreaival randizunk, törekedjünk a csinos megjelenésre, míg egy franciánál nem érdemes gúnyt űzni a kiejtéséből, mert akkor hamar véget érhet a randevú.  

Persze, az élet nem áll meg az ismerkedésnél, hiszen, ha megtaláltuk szívünk választottját, csakhamar sor kerül a szülőkkel való találkozóra is. A Dating Beyond Borders ebben is segítségünkre lehet, hiszen arról is informálódhatunk, hogyan viselkedjünk, ha például egy mexikói- (esélytelen, hogy az összes családtag nevét megjegyezzük, de azért próbálkozzunk, a tequilát pedig semmilyen körülmények között ne utasítsuk vissza), kolumbiai- (ha hatra szól a meghívás elég, ha nyolcra érkezünk és ne nagyon emlegessük Pablo Escobart) vagy épp német családhoz érkezünk látogatóba (a késést lehetőleg kerüljük). 

A Youtube-csatorna szerencsére nem csak gyakran hallott kliséket vonultat fel a tartalmaiban, hiszen az adott náció képviselői gyakran rántják le a leplet a sztereotípuákról a „truth or myth” elnevezésű videókban. Innen megtudhatjuk, hogy az amerikaiak szerint is hangosak és követelőzők nemzetük képviselői, a britek (is) úgy vélik, meglehetősen sok alkoholt fogyasztanak, a törökök pedig határozottan tagadják, hogy tilos lenne több emberrel ismerkedniük a vallási konzervativizmus miatt. 

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix