Barion Pixel Irány a Balaton! – Itt a 46. Boglári Szüreti Fesztivál – ezúttal ingyenesen! – Coloré

Irány a Balaton! – Itt a 46. Boglári Szüreti Fesztivál – ezúttal ingyenesen!

2023. 08. 04.

Augusztus 17. és 20. között ismét megrendezik a Boglári Szüreti Fesztivált, ahol nemcsak bor, hanem gasztrokülönlegességek is várnak!

A nyár végén ismét megnyitja kapuit a Boglári Szüreti Fesztivál, ahol bár a boré a főszerep, mégis számos más program vár! Megkóstolhatunk különleges ételeket, és gyerekek és felnőttek is jól érezhetik magukat, ugyanis a színpadokon egymást fogják váltani a fellépők.

Az eseménynek a déli part egyik legszebb strandja fog otthont adni, mégpedig a Platán Strand! Ha a programokból elég lenne, megcsodálhatjuk a Balatont, érezhetjük a szellőt az arcunkon, nézhetjük a hullámokat, és belefeledkezhetünk a naplementébe – természetesen egy pohár borral!

Ezzel vár a Boglári Szüreti Fesztivál

A fesztiválon garantáltan mindenki megtalálja a maga programját, kicsik és nagyok is! A nagyszínpadon már kora délutántól szólni fog a zene, a zenepavilonnál pedig az ifjúságot várják. Lesz bohóc, középkori táncbemutató és természetesen zene!

A Boglári Szüreti Fesztiválon bor, sör és különböző gasztronómiai finomságok várnak ránk / Kép forrása: Pixabay
A Boglári Szüreti Fesztiválon bor, sör és különböző gasztronómiai finomságok várnak ránk / Kép forrása: Pixabay

Persze nem a színpad lesz számukra az egyetlen szórakozás, ugyanis vidámpark is lesz a helyszínen, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek!

A nyolcvanezer négyzetméteren több, mint száz produkció látható öt nap alatt, de egészség-sziget, és különböző bemutatók, illetve játékok is várják az arra látogatókat. A színpadokon az ország ismert zenészei és énekesei adják egymásnak a mikrofont, így fellép többek közt a Paddy and the Rats, a Kozmix és Gáspár Laci is, de olyan emlékzenekarok is játszanak, akik az Abbát, Bryan Adams-t és Zámbó Jimmy-t idézik meg.

A finomságokat szabadtéri gasztroárusok fogják biztosítani. Természetesen a bor kapja a főszerepet, de különböző sörfőzdék söreit is megkóstolhatjuk. Huszonkét borvidék fogja magát képviseltetni, így akár ismerősökbe is botolhatunk.

A fellépőkön és az ételeken és italokon túl egy kézműves vásáron is szétnézhetünk, ráadásul idén a Gömbkilátó is részt vesz a programban, és természetesen az ünnepi tűzjáték sem marad el!

További információ és programok az esemény honlapján találhatóak.

Nyitókép forrása: Pixabay

/szelavi/napijo/boglari-szureti-fesztival/