Barion Pixel Balaton Sound 2023: elképesztő vizuállal, 3 új VIP helyszínnel és az EDM nagyjaival várják a fesztiválozókat – Coloré

Balaton Sound 2023: elképesztő vizuállal, 3 új VIP helyszínnel és az EDM nagyjaival várják a fesztiválozókat

2023. 06. 14.

Erősre sikerült a Balaton Sound 2023-as zenei felhozatala: az elektronikus zene nagyjai (KSHMR, Hardwell, Tiesto, Vini Vici) mellett hazai fellépőkkel (Halott Pénz, Majka) is találkozhatunk a nagyszínpadon, amely ezúttal megújult külsővel várja a bulizni vágyó fiatalokat.

Hatalmas ledfallal és lenyűgöző vizuális effektekkel várja a Balaton Sound 2023. június 28-július 1. között az EDM szerelmeseit Zamárdiban. A látványtervek szerint igazi megújulás vár idén a Nagyszínpadra: a tíz méter magas és hatvan méter széles színpadszerkezet egy 500 négyzterméteres, 1978 ledpanelből álló leddel egészül ki, amely a fénytechnikával együtt biztosítja az elképesztő vizuális élményt az olyan DJ-k zenéi mellé, mint Armin van Buuren, Tiesto vagy Dimitri Vegas & Like Mike.  

Nemcsak a nagyszínpad, hanem a VIP szekció is megújul 2023-ban: a szervezők összesen három exkluzív helyszínnel készülnek a VIP vendégeknek. A Las Vegas Casino Events VIP délután 4-től hajnali 4-ig várja majd a bulizókat, ahol az este főfellépői után hazai DJ-k pörgetik majd a lemezeket. (A fő koncertek természetesen innen is követhetők.)

Dél és éjfél között a VIP Sunset Beach kínál majd kikapcsolódást a fürdőzni vágyóknak, míg a Lost in Jungle VIP szekcióban elvarázsolt, paradicsomi hangulatban bulizhatunk zsiráfokkal, gorillákkal és különböző egzotikus állatokkal. A dzsungelban tartózkodók egy hosszú, oldalsó lelátóról követhetik a B Stage programjait: többek között Charlotte de Witte és Carl Cox is a fellépők között szerepelnek a B my Lake zónában. 

Persze, a többi vendégnek is készülnek újdonsággal a szervezők: a Radio1 Heineken Silver Beach Club saját napozóágyakkal és lounge bútorokkal biztosítja a megismételhetetlen strand-hangulatot: a helyszínen a Rádió1 DJ-i szórakoztatják majd a közönséget kora délutántól egészen a nagyszínpad indulásáig, majd folytatják azt a fő fellépők közti szünetben. A pacsirták ugyanitt csatlakozhatnak majd a reggeli techno-jógákra, éjszaka pedig érkezik a Splash Party, azaz éjszakai fürdőzés a Balaton Sound felirat előtt, a nagyszínpad főfellépői után. 

Akárcsak a korábbi években, úgy idén is érvényes, hogy a Sound egész nap nyitva áll a bulizók előtt: az említett programokon túl strandröpladba bajnokságokkal, naplementés SUP-túrával, „Welcome to the House” tánc workshoppal, nemzetközi utcaszínházakkal, vízi vidámparkkal, szabadtéri konditeremmel, valamint különleges sárkányeregetéssel és papírsárkánykészítő workshoppal is készülnek a szervezők. 

Balaton Sound 2023: az előadókról dióhéjban 

A megújult helyszínek és a színes, nap közbeni programok mellett persze nem érdemes megfeledkezni a rendezvény fő fellépőiről sem. Június 28-án, szerdán Yves V nyitja meg a bulit 17:00-kor, őt 18:30-kor a Kungs, 20:00-kor az indiai dallamokról ismert KSHMR, 21:30-kor pedig a már kétszer is a világ legjobb DJ-ének választott Hardwell váltja társait a nagyszínpadon. 

Június 29-én, csütörtökön a Goodboys adja meg az este felütését, őket 18:30-kor Regard, 20:00-kor Ofenbach, 21:30-kor pedig a folyamatosan megújuló Tiesto váltja. Június 30-án, pénteken Justus nyitja meg a napot a nagyszínpadon, őt 18:00-kor egy hazai nagyágyú, a Halott Pénz zenekar váltja. 19:15-kor egy hazai DJ, a Fonogram-díjas Metzker Viktória érkezik majd a lemezjátszók mögé, őt 20:00-kor az izraeli Vini Vici formáció váltja. Az estét ezúttal az öt alkalommal is a világ legjobb DJ-ének megszavazott Armin Van Buuren zárja majd. 

Az utolsó nap is óriási meglepetéseket tartogat, hiszen 16:30-kor indul az este a Blasterjaxx formációval, majd 18:00-tól Majka szórakoztatja majd a közönséget. Őt 19:35-kor Don Diablo váltja majd a nagyszínpadon, az estét, egyúttal a Balaton Sound 2023-at pedig Dimitri Vegas és Like Mike zárják le. 

Borítókép forrása: Balaton Sound Official

/szelavi/napijo/balaton-sound-2023/