Barion Pixel Anthony Padilla – I spent a day with… – Coloré

Anthony Padilla – I spent a day with…

2021. 06. 03.

Vicces videókkal kezdte Youtube-karrierjét több, mint tizenöt évvel ezelőtt, hogy aztán egyszer csak interjúcsatornát hozzon létre, ahol különleges emberekkel beszélget.

Skizofréniával élő emberek, emberrablások túlélői, ex-szektatagok, egykori amishok, klímakutatók, híres sminkesek és aszexuális emberek – mi a közös bennük? Az, hogy mind megfordultak már Anthony Padilla stúdiójában és beszélgettek vele az életükről.

Anthony Padilla
Forrás: Youtube

Padilla idején a Smosh! parodistaduó egyik tagjaként lett ismert a Youtube berkeiben, két éve pedig saját csatornáján egy teljesen másfajta tartalmat indított útjára. Az „I spent a day with…” címet viselő videóiban – melyből mára már száz is elkészült – különfélébbnél különfélébb személyekkel beszélget, jó érzékkel teszi fel nekik azokat a kérdéseket, amik bennünk is felmerültek már egy-egy téma kapcsán. Milyen érzés egy iskolai lövöldözés túlélőjének lenni? Hogyan lépett ki valaki egy szektából? Milyenek egy Tourette-szindrómával élő mindennapjai? A videókból választ kaphatunk ezekre a kérdésekre, és kicsit jobban megismerhetjük sokszínű világunkat. Akit a videós tartalom kevésbé, de a bennük található infók annál inkább érdekelnek, azoknak podcast formában is elérhetővé tették.