Barion Pixel A Creature Was Stirring: Ez lesz a karácsonyi szezon legdurvább horrorja a mozikban – Coloré

A Creature Was Stirring: Ez lesz a karácsonyi szezon legdurvább horrorja a mozikban

2023. 11. 11.

Különleges természetfeletti történettel és nyomasztó izgalommal csap le a műfaj rajongóira az A Creature Was Stirring.

Szabad fordításban talán a Kevert teremtmény (A Creature Was Stirring) címet kaphatná az a horrorfilm, ami hamarosan a mozikba kerül, később pedig valamelyik streaming csatornán is nézhető lesz. A szinopszis és a már megtekinthető előzetes alapján felüdülés lesz a horror műfaj kedvelőinek, ugyanis a most divatos démonos-ördögűzős vonal helyett vissza hozza gyermekkorunk félelmeit, amikor valamilyen furcsa lény vadászik ránk, ami nem is igazán behatárolható mégis valóságos. A forgatókönyv pedig nem áll meg a felszínt kapargatva, mélyebb karakter ábrázolásokra és elgondolkodtató percekre számíthatunk az emberi természetet illetően.

A Creature Was Stirring
Forrás: imdb

Az A Creature Was Stirring hivatalos összefoglalója szerint Faith (Chrissy Metz) zavarodott tinédzser lányát (Annalise Basso) szigorúan ellenőrzött kísérleti gyógyszer-kúrán tartja, ami az egyetlen módja annak, hogy kivédjen egy titokzatos, és félelmetes következményt, ami a lányban gyökerezik. De miután két betörő (Scout Taylor-Compton és Connor Paolo) megpróbálja karácsonykor otthonukat feldúlni és kirabolni, rábukkannak egy régóta őrzött családi titokra, és annak szörnyű következményeire.

A főszereplő Chrissy Metz-et a Rólunk szól című dráma sorozatból ismerhetik a rajongók, de szerepelt az Áttörés című 2019-es akciófilmben is. A lányát alakító 24 éves színésznő, Annalise Basso eddig főleg rémtörténetekben játszott (Slenderman, Ouija: A gonosz eredete, Oculus) így otthonosan mozog ezekben a szerepekben.

A karácsonyi keretbe ágyazott horror garantáltan borzongató lesz, tartalmaz elég újítást, ugyanakkor szépen épít a klasszikus klisékre is, illetve a látványvilága sem lesz szerencsére gagyi. Az emberből vérszomjas lénnyé alakuló lány történetét december 8-tól várhatjuk.

Borítókép forrása: imdb