Barion Pixel Rajzfilmfigurák mentik meg a nyarat a mozikban – Coloré

Rajzfilmfigurák mentik meg a nyarat a mozikban

2024. 07. 13.

Idén a rajzfilmfigurák és a keményfiúk lesznek a mozik sztárjai.

Tavaly szó sem volt rajzfilmfigurákról, hiszen a Barbie és az Oppenheimer között dőlt el a nyár. Idén azonban más a helyzet: az Agymanók 2 és a Gru 4, valamint a Bad Boys 4, illetve a nyár nagy durranása a Deadpool és Rozsomák között dől el minden.

Rajzfilmfigurák és keményfiúk nyara

Míg tavaly egy komoly korrajz és egy romantikus komédia közt dőlt el a nyár, idén az Agymanók második részétől várhatunk sokat, ugyanis már több mint kétmilliárd dollár nyereségnél jár, és hol van még a nyár vége! A film már most az év egyik legnagyobb sikere, ami legyőzte a Minyonokat, ami eleddig az egyik legtöbbet nézett animációs film volt.

Rajzfilmfigurák mellett Deadpool és Rozsomák viheti el az idei nyarat / Kép forrása: Imdb
Rajzfilmfigurák mellett Deadpool és Rozsomák viheti el az idei nyarat / Kép forrása: Imdb

A Gru negyedik részétől is sokat várnak, amire az eredeti szinkron, Steve Carell is garancia. A magyar szinkron világát felbolygató Deadpool és Rozsomák is sokat hozhat Hollywood konyhájára, annál is inkább, mert a valaha volt egyik legnagyobb nyitóhétvégét várják tőle. A magyar nézők esetében kérdéses a film kimenetele, hiszen a Rozsomákot megformáló Hugh Jackmant Sinkovits-Vitay András hangjával szokták meg, ám ezúttal a filmet forgalmazó Disney a casting során mit sem törődve a magyar népakarattal, másik hangot választott. A szinkronrajongók körében hatalmas felháborodást váltott ki a lépés, és sokan megfogadták, hogy emiatt fogják kihagyni a filmet.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb