Barion Pixel Megérkezett az első magyar karácsonyi film előzetese – Coloré

Megérkezett az első magyar karácsonyi film előzetese

2021. 10. 13.

Igazából szerelem, Holiday, és még sorolhatnánk – romantikus karácsonyi filmekből sosem elég, és végre nekünk, magyaroknak is lesz egy!

Arnold (Ötvös András) egy többszörösen kitüntetett tűzoltó, aki szakmájához hűen, stílusosan egy tűzoltókosárból akarja megkérni szerelme (Rujder Vivien) kezét, azonban az ablakon betekintve más karjaiban találja a lányt. Addigi élete így hát összeomlik, felettese (Csuja Imre) pedig áthelyezteti őt a karácsonyi vásárba ügyeletesnek. Ott ismeri meg a készülő iskolai előadás kissé szétszórt rendezőjét, Esztert (Zsigmond Emőke), és persze lassacskán elkezd máshogy nézni az addig értelmetlennek, üresnek tartott ünnepre, a felhajtásra, na meg a lányra. A filmet Tiszeker Dániel (#Sohavégetnemérős) rendezte, és többek között olyan neves színészek játszanak benne, mint Hernádi Judit, Pokorny Lia, Scherer Péter, Mészáros Máté, Szabó Kimmel Tamás, vagy épp Orosz Ákos.

A szívmelengető romantikus vígjátékot, melyet idén tavasszal 41 napon keresztül forgattak, az InterCom forgalmazza és november 25-től nézhetjük majd meg a vásznakon.