Barion Pixel A világpremierrel egy időben érkezik a Normális emberek írójának legújabb könyve – Mutatjuk mikor, és miről szól! – Coloré

A világpremierrel egy időben érkezik a Normális emberek írójának legújabb könyve – Mutatjuk mikor, és miről szól!

2024. 05. 11.

A fiatal írónő, Sally Rooney a Normális emberek után újabb kötettel érkezik, ami a negyedik a sorban.

A Normális emberek után érkezik Sally Rooney negyedik kötete, ami az Intermezzo címet kapta. A könyv világszerte szeptember 24-én jelenik meg, és ez alól Magyarország sem kivétel!

A Normális emberek után – Ilyen lesz az Intermezzo

A történet középpontjában egy testvérpár, Peter és Ivan Koubek áll, akik két, rendkívül különböző személyiség. Peter harminc múlt, és ügyvédként dolgozik Dublinban. Megnyerő ember, hiszen rendkívül magabiztos és lehengerlő, ám apjuk halála után a párkapcsolatát nem tudja kezelni, és aludni is csak gyógyszerrel képes. Ivan nála jóval fiatalabb, huszonkét éves, és versenyszerűen sakkozik. A feszengő, visszahúzódó fiú apja halála után ismerkedik meg Margarettel, aki nála idősebb, ám ő is problémákkal küzd. Peter eközben két lány között lavírozik, akik közül az egyik az első szerelme, a másik pedig egy fiatal egyetemista lány, akivel sokkal bulisabb az élet.

Sally Rooney új könyve a Normális emberek után ismét bestsellert ígér / Kép forrása: 21. Század Kiadó
Sally Rooney új könyve a Normális emberek után ismét bestsellert ígér / Kép forrása: 21. Század Kiadó

A történet arról szól, hogy a szereplők életének új szakaszába érve mennyire változik a viszonyuk az emberekhez és önmagukhoz.

Sally Rooney a Baráti beszélgetések, a Normális emberek és a Hová lettél, szép világ szerzőjeként eleddig három bestsellert tudhat magáénak, műveit pedig több mint negyven nyelvre fordították le világszerte.

Könyve a magyar olvasók számára a 21. Század Kiadó gondozásában jelenik meg.

Nyitókép forrása: Pixabay

/szelavi/kultura/normalis-emberek-iroja-uj-konyv/